Asrock genel anlamda nasıldır pek bilmem ancak bu ve daha önceki videolardan izlenimlerimle rx6600 serisi için soğutması gerçekten başarılı bence şans verilmeyi hak eden firmalardanHocamlar pek bir bilgim yok. Asrock iyi bir marka mıdır ?
Şöyle eğer her türlü taksitle alacaksanız peşin alma imkanı yoksa aynı faizi başka yerlerde koyuyor ve oralarda monitör işin içinde değilken bu fiyatlara geliyor. Ben o yüzden içinize sinebilir diye düşünüyorum.(Eğer peşin alma imkanı varsa o zaman değmeyebilir ve diğer sistemleri beklemek daha doğru olur gibi.)monitörle beraber aldım 15400 TL oldu, sonra 12 ay taksit yapınca 18 bin oldu satın aldım ama pek içime sinmedi bu fiyat. iptal etsem mi?
Taksiti yine diğer sitelerden az koyuyor meselea gaminggen 6 ay taksite 1100 TL Gençer 800 tlŞöyle eğer her türlü taksitle alacaksanız peşin alma imkanı yoksa aynı faizi başka yerlerde koyuyor ve oralarda monitör işin içinde değilken bu fiyatlara geliyor. Ben o yüzden içinize sinebilir diye düşünüyorum.(Eğer peşin alma imkanı varsa o zaman değmeyebilir ve diğer sistemleri beklemek daha doğru olur gibi.)
Kendim denedim kartı asla ısınmıyor kart çok SerinHocamlar pek bir bilgim yok. Asrock iyi bir marka mıdır ?
direkt iptal.taksitle 18 bin çok.monitörle beraber aldım 15400 TL oldu, sonra 12 ay taksit yapınca 18 bin oldu satın aldım ama pek içime sinmedi bu fiyat. iptal etsem mi?
Çağ atlarsın.Arkadaşlar sistemi satın aldım, i5 9300h gtx 1650 laptopdan geçiş yapacağım, iyi mi yaptım sizce
O zaman değmez hocamTaksiti yine diğer sitelerden az koyuyor meselea gaminggen 6 ay taksite 1100 TL Gençer 800 TL
Asrock Rx6600peki videodaki marka rx600 mü yoksa asus rx6600 mü
Bankanız da taksit yapar sonradan, o kaç koyuyor?monitörle beraber aldım 15400 TL oldu, sonra 12 ay taksit yapınca 18 bin oldu satın aldım ama pek içime sinmedi bu fiyat. iptal etsem mi?
Bence et. Taksit edicem diye fazladan bu kadar vermene gerek yok. Bankan sonradan taksitlendirmiyor mu?monitörle beraber aldım 15400 TL oldu, sonra 12 ay taksit yapınca 18 bin oldu satın aldım ama pek içime sinmedi bu fiyat. iptal etsem mi?
garanti bankası, nasıl öğrenebilirim?Bence et. Taksit edicem diye fazladan bu kadar vermene gerek yok. Bankan sonradan taksitlendirmiyor mu?