Neler Yeni

Ana Konu 🔥DONANIM ARŞİVİ İNDİRİMLERİ İTOPYA (ARALIK ÖZEL)🔥

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
@dr.luciano evet ayın 20. sinde öyle bir kampanya yapmışlar görmediğim o yüzden söyledim normalde direk kargo ücreti yansıtılıyor bu durum geçici yani.

Bi tane lecoo bi tane de everest almayı planlıyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kargo ücreti bu 19 TL'lik mouseda 15 lira çıkıyor alınır mı yinede oyun için vs kullanmiyicam YouTubeda gezmek vs sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

19TL Olan mouse'dan hayır gelir mi ? O kadar ucuzken almak istiyorum merak ettim.
Rez

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Blackshark v2'yi indirim yapmamak için tüm ülke yemin etmiş
Bu kadar talep olursa neden yapılsın ki. Zaten satılıyor indirim yapıp kardan zarar edecek adam normal yani. Bu fiyatlarda daha iyisi çıksın bak nasıl düşüyor fiyatları o zaman.

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Klavye ihtiyacım vardı yine kararsız kaldım aoc yerine başka markaya indirim gelebilirdi

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
aaaa.PNG

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
Fiyatı güzel ama bence alınmaz. Neden alınmaz? Membran bir klavye. Mekanik hisli olsa da bu gerçek değişmiyor. Membran klavye alacaksan en ucuzu da en pahalısı da aşağı yukarı aynı işi yapacak bunların. Sırf asus olsun diye alacaksan alabilirsin tabi. Çok inceleme fırsatım olmadı ama ürünün yabancı forumlarda bir kaç incelemesine denk geldim. Rgb si ile ilgili sorun varmış. Yanlış dizilim olduğundan ve sönük olduğundan bahsetmişler bir kişi de yazılımında yaşadığı sorunları anlatmış uzun bir yazı hepsini okuma zahmetine girmedim. Dilersen özelden filan linkini vereyim okursun. Bir ürün sırf fiyatı güzel diye sadece alıp satacaksan tercih edilir. Kullanacağım bir şeyde kullanım senaryoma uyacak mı buna bakmam gerek önce tabi fiyatta Türkiye için önemli bir şey. Membran alacaksan ve asus istiyorsan al. Yok ben mekanik istiyorum diyorsan bu sana gelmez.
Teşekkürler.

Can...

80+ Platinum
Top Bottom