Neler Yeni

Ana Konu 🔥DONANIM ARŞİVİ İNDİRİMLERİ İTOPYA (ARALIK ÖZEL)🔥

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Asus TUF K1 kullanıp sattım çünkü 1 yıl olmadan sık kullandığım tuşları soyulmaya başlamıştı, ayrıca ışığı oldukça güçsüz. Kısacası ben önermiyorum. Tuf K1 yerine Hyperx Alloy Core aldım.
HyperX Alloy Core 700 tl şuan sizce kullanım tecrübelerinize göre değer mi rgbsi güzel mi

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
DA takipçilerine özel
Abdullah Bey,
Şu cümlenin geçtiği her story ve videodan sonra inanın kart limitlerim sıfırlandı. :blobdance:
Özellikle kasım ayında beni el birliğiyle batırdınız ama pişman değilim. :ROFLMAO:
Başta size, ardından hepsiburada ve itopyaya özellikle son dönemde gerçekleşen indirimler için teşekkür ederim. 👏
İyi forumlar (y)

swatteam

80+
Yaptığın laf cambazlığı boş adam işi peki neden? Ben size zaten videoda Ak akçe üzerinden en düşük TR fiyatını gösteriyorum banane kardeşim itopya'nın fiyat dengesizliğinden şaka mısın ya? Ben de iki ay önce Rival 3 wireless'ı DA takipçilerine özel 349TL'ye paylaştım bana işimi öğretme, geçmişte yaşamıyorum ben.
Laf cambazlığı ? 🤠 anladım hocam . İlk önce kendiniz bunu bir iş olarak nitelendiriyorsunuz yani anlaşma yaptığınız firmadaki ürünleri seçerken bir zahmet fiyat dengesizliğini kontrol edin , kaldı ki bahsettiğim ürün sizin indirim diye sunduğunuz bir ürün. Kendi seçtiğiniz üründeki fiyat dengesizliğinden bir haberseniz işinizi ne kadar doğru yaptığınızı sorgulayın derim. Akakçe’den 695 TL diye gösterdiğiniz şeyi amazon şuan 600 TL den satıyor yani bu da akakçenin en ucuz fiyatı her zaman listelemediğini yeterince açıklıyor , madem işin bu işini düzgün yap gereksiz üst perdelere çıkma ben saygımı bozmadım ama siz çizginizi baya bir bozmuşsunuz. Geçmiş diye bahsettiğiniz şey 2 hafta ,tam olarak 2 hafta içerisinde ne değişti de tüketiciye %20 lik bir zam yansıtıldı zahmet olmazsa markalarla anlaşma yapan içerik üreticisi olarak siz sorgulayın çünkü ben itopyayla anlaşma yapmak için masaya oturamıyorum, bunu da yapamıyorsanız bence şakayı yapan taraf ben değilim.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
1 fiyat var zaten :D 14K ederinin olduğunu hiç sanmıyorum ama yine üç beş hatrı sayılır bir şeyler bırakır bence de. Görsem ben de alırdım.
kral adam 14 etmesin sıkıntı yok bana 2 3k bıraksa allah bereket versin derim ddr4 z690lar 7 8 bin lirayken bu en üst segmenti ve ddr5 14 etmesin 9-10 etsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

14k asla etmez bu arada.
14 etmesin 8 9 etsin isterse 7bin lira bedava fiyat

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kral adam 14 etmesin sıkıntı yok bana 2 3k bıraksa allah bereket versin derim ddr4 z690lar 7 8 bin lirayken bu en üst segmenti ve ddr5 14 etmesin 9-10 etsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 etmesin 8 9 etsin isterse 7bin lira bedava fiyat
Valla 9 bile etmez bence, ne yalan söyleyim. 8'e rahat gider gibi duruyor, kârını bırakır.
Alıcı bulursunuz umarım. Bu tarz pahalı anakartlarda alıcı bulmak zor oluyor.

Top Bottom