Laf cambazlığı ?
![Cowboy hat face :cowboy: 🤠](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f920.png)
anladım hocam . İlk önce kendiniz bunu bir iş olarak nitelendiriyorsunuz yani anlaşma yaptığınız firmadaki ürünleri seçerken bir zahmet fiyat dengesizliğini kontrol edin , kaldı ki bahsettiğim ürün sizin indirim diye sunduğunuz bir ürün. Kendi seçtiğiniz üründeki fiyat dengesizliğinden bir haberseniz işinizi ne kadar doğru yaptığınızı sorgulayın derim. Akakçe’den 695 TL diye gösterdiğiniz şeyi amazon şuan 600 TL den satıyor yani bu da akakçenin en ucuz fiyatı her zaman listelemediğini yeterince açıklıyor , madem işin bu işini düzgün yap gereksiz üst perdelere çıkma ben saygımı bozmadım ama siz çizginizi baya bir bozmuşsunuz. Geçmiş diye bahsettiğiniz şey 2 hafta ,tam olarak 2 hafta içerisinde ne değişti de tüketiciye %20 lik bir zam yansıtıldı zahmet olmazsa markalarla anlaşma yapan içerik üreticisi olarak siz sorgulayın çünkü ben itopyayla anlaşma yapmak için masaya oturamıyorum, bunu da yapamıyorsanız bence şakayı yapan taraf ben değilim.