Neler Yeni

Ana Konu 🔥DONANIM ARŞİVİ İNDİRİMLERİ İTOPYA (ARALIK ÖZEL)🔥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Laf cambazlığı ? 🤠 anladım hocam . İlk önce kendiniz bunu bir iş olarak nitelendiriyorsunuz yani anlaşma yaptığınız firmadaki ürünleri seçerken bir zahmet fiyat dengesizliğini kontrol edin , kaldı ki bahsettiğim ürün sizin indirim diye sunduğunuz bir ürün. Kendi seçtiğiniz üründeki fiyat dengesizliğinden bir haberseniz işinizi ne kadar doğru yaptığınızı sorgulayın derim. Akakçe’den 695 TL diye gösterdiğiniz şeyi amazon şuan 600 TL den satıyor yani bu da akakçenin en ucuz fiyatı her zaman listelemediğini yeterince açıklıyor , madem işin bu işini düzgün yap gereksiz üst perdelere çıkma ben saygımı bozmadım ama siz çizginizi baya bir bozmuşsunuz. Geçmiş diye bahsettiğiniz şey 2 hafta ,tam olarak 2 hafta içerisinde ne değişti de tüketiciye %20 lik bir zam yansıtıldı zahmet olmazsa markalarla anlaşma yapan içerik üreticisi olarak siz sorgulayın çünkü ben itopyayla anlaşma yapmak için masaya oturamıyorum, bunu da yapamıyorsanız bence şakayı yapan taraf ben değilim.
Konu hakkında o kadar yanlışlarla dolusun ve o yanlışlari bir şey biliyormuş zannedip diretiyorsun, Fiyat ak akcede 599₺ daha onu bile yalan konuşuyorsun. Kendine iyi bak sana cevap vermek kendime hakaret etmek demektir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Valla 9 bile etmez bence, ne yalan söyleyim. 8'e rahat gider gibi duruyor, kârını bırakır.
Alıcı bulursunuz umarım. Bu tarz pahalı anakartlarda alıcı bulmak zor oluyor.
Aynen öyle bu paraları veren adam 500 daha fazla verir satıcılardan alır zaten gelip al satçıdan almaz

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Valla 9 bile etmez bence, ne yalan söyleyim. 8'e rahat gider gibi duruyor, kârını bırakır.
Alıcı bulursunuz umarım. Bu tarz pahalı anakartlarda alıcı bulmak zor oluyor.
Valla sana şöyle söyleyim asıl bu pahalı parçaları satmak daha çok kolay oluyor benim için ki olmadı i9 13900k ile 4080in yanına koyar satarım😂 bunların alıcısı yormuyor malın iyisinden anlıyor

Ekler

• 16717291022758098456055576380450.jpg
    16717291022758098456055576380450.jpg
    3 MB · Hit: 112

swatteam

80+
Konu hakkında o kadar yanlışlarla dolusun ve o yanlışlari bir şey biliyormuş zannedip diretiyorsun, Fiyat ak akcede 599₺ daha onu bile yalan konuşuyorsun. Kendine iyi bak sana cevap vermek kendime hakaret etmek demektir.
Ben sizin videonuzda gösterdiğiniz fiyat için öyle yazdım videoyu önceden çektim diyecekseniz de 700 TL ye amazon yanında qck large mousepad ile birlikte satıyordu.Konu hakkında her şeyi siz biliyorsunuz hocam siz de haklısınız biz ne anlarız analizden , satın almadan. Kendinize hakaret etmeyin bence de eleştiri kaldırmak çok zor olmasa gerek , böyle bilmezdim sizi ,takke düştü kel göründü :) esen kalın.

Son düzenleme:

Phaulker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emirhan
Yeni gelecek zamlardan önce bir şeyler alıp yılbaşından sonra satmak mantıklı olur mu?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Valla sana şöyle söyleyim asıl bu pahalı parçaları satmak daha çok kolay oluyor benim için ki olmadı i9 13900k ile 4080in yanına koyar satarım😂 bunların alıcısı yormuyor malın iyisinden anlıyor
Facebook gruplarında varmısın hocam sen mod art PC gpu world gibi.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
kimi iyi kimi normal fiyat ama ihtiyacım olan hiçbir ürün yok bekleyeceğiz mecburen

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yeni gelecek zamlardan önce bir şeyler alıp yılbaşından sonra satmak mantıklı olur mu?
Onu bunu bırakta i9 var hacı 4080 i geç.d

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Sercan SAYİT
HyperX Alloy Core 700 TL şuan sizce kullanım tecrübelerinize göre değer mi rgbsi güzel mi

Aydınlatması çok çok daha güzel ve aydınlatma değiştirme için ayrı tuşları var. Hyperx ile TUF arasında çok az fiyat farkı varken TUF alınmaz.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Th 360 alınır mı beyler iyi midir? ya da bu fiyatlarda başka model varmıdır
ben kullanıyorum hocam. 5600x ile kullanıyorum ve memnunum.
tek sorunum argb fanları anakarttan kontrol edemedim belki ben yanlış bağlamış olabilirim itopyaya götürüp baktırıcam.

swatteam

80+
ben kullanıyorum hocam. 5600x ile kullanıyorum ve memnunum.
tek sorunum argb fanları anakarttan kontrol edemedim belki ben yanlış bağlamış olabilirim itopyaya götürüp baktırıcam.
240 ı var hocam bende argb fanları taktığım gibi senkronize olarak çalıştı. Anakartım ASUS PRIME B660-A D4 , yanlış bağlamış olabilirsiniz veya yazılımsal bir sıkıntı olabilir.

Top Bottom