- En İyi Cevap
- 4
"Ya işte sen 4k altına sistem toplayamazsın çünkü sana sponsor olup cebine para koyanlar izin vermez ( AMD ). Agudik Sosyal üyeleri olarak 4k ve altına çok güzel sistemler toplayabiliriz işte sen bunu yapamazsın arada kalite farkı var. Şuan geçen senin çıkardığın sistemi kullanıyorum ama o paraya daha iyisi toplanır kardeşim boşluğuma geldi aldım bende."
İyi ki de koydun o işareti"Ya işte sen 4k altına sistem toplayamazsın çünkü sana sponsor olup cebine para koyanlar izin vermez ( AMD ). Agudik Sosyal üyeleri olarak 4k ve altına çok güzel sistemler toplayabiliriz işte sen bunu yapamazsın arada kalite farkı var. Şuan geçen senin çıkardığın sistemi kullanıyorum ama o paraya daha iyisi toplanır kardeşim boşluğuma geldi aldım bende."
Kocaman bir (!) koyuyorum sonuna eğer bunu unutsaydım DA Forum serüvenim bu mesaj ile son bulabilirdi![]()
Aslında kimse farkında değil ama i3 9100f overclock yapınca R7 3700x i bile geçiyor ve ısınmıyor bile(!)en iyisi 5k olur bence son zamanlarda 6k geldi sürekli olmadı downgrade ederiz bence sistem gelirse:
r5 3600
b450m s2h
16gb RAM
1660s
apacer SSD
spec delta kasa + PSU (çok zor ama)
bence abdullah abi sen 3600 ü boşver i3 9100f kullan naıl olsa herşeye yetiyor ben yayın açam (!!!!!!!)
Aslında kimse farkında değil ama i3 9100f overclock yapınca R7 3700x i bile geçiyor ve ısınmıyor bile(!)
Aslında kimse farkında değil ama i3 9100f overclock yapınca R7 3700x i bile geçiyor ve ısınmıyor bile(!)
Abi dmeee