- En İyi Cevap
- 4
"Ya işte sen 4k altına sistem toplayamazsın çünkü sana sponsor olup cebine para koyanlar izin vermez ( AMD ). Agudik Sosyal üyeleri olarak 4k ve altına çok güzel sistemler toplayabiliriz işte sen bunu yapamazsın arada kalite farkı var. Şuan geçen senin çıkardığın sistemi kullanıyorum ama o paraya daha iyisi toplanır kardeşim boşluğuma geldi aldım bende."
İyi ki de koydun o işareti"Ya işte sen 4k altına sistem toplayamazsın çünkü sana sponsor olup cebine para koyanlar izin vermez ( AMD ). Agudik Sosyal üyeleri olarak 4k ve altına çok güzel sistemler toplayabiliriz işte sen bunu yapamazsın arada kalite farkı var. Şuan geçen senin çıkardığın sistemi kullanıyorum ama o paraya daha iyisi toplanır kardeşim boşluğuma geldi aldım bende."
Kocaman bir (!) koyuyorum sonuna eğer bunu unutsaydım DA Forum serüvenim bu mesaj ile son bulabilirdi
Aslında kimse farkında değil ama i3 9100f overclock yapınca R7 3700x i bile geçiyor ve ısınmıyor bile(!)en iyisi 5k olur bence son zamanlarda 6k geldi sürekli olmadı downgrade ederiz bence sistem gelirse:
r5 3600
b450m s2h
16gb RAM
1660s
apacer SSD
spec delta kasa + PSU (çok zor ama)
bence abdullah abi sen 3600 ü boşver i3 9100f kullan naıl olsa herşeye yetiyor ben yayın açam (!!!!!!!)
Aslında kimse farkında değil ama i3 9100f overclock yapınca R7 3700x i bile geçiyor ve ısınmıyor bile(!)
Aslında kimse farkında değil ama i3 9100f overclock yapınca R7 3700x i bile geçiyor ve ısınmıyor bile(!)
Abi dmeee