Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

RTX 3070 Laptop GPU ile işe yaramadı...

Nasıl olacak yani eski nesile fg gelirmi diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozmn öyle bişi olsa fsr3 niye eski nesilde çalışıyor
Mesela rtx 5000 serisi kartlar çıkarken şu anki durumu göz önünde bulundurarak hareket ederler bir önceki nesil kartlara çöp muamelesi yapmazlar.

Benim kafam niyeyse karıştı. Şimdi ben 1660s'im ile dlss 3.0 teknolojisini kullanabilecek miyim?

Başlığı görünce ne diyon kardeş dediğinizi duyar gibiyim ama şuanda çok şaşırdığım bir olayla karşılaştım bildiğin sistemi kandırarak dlss 3.0 açabiliyorsunuz

RTX 2060 Süper ile Marvels Spidermande NVIDIA Frame açamadım ama AMD'nin FSR 2.1 ve Frame'yi açtığımda ki sonuç
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dll dosyalarını restore seçeneğiyle geri yükledim. Online oyunlar için güvenli olduğuna emin miyiz, Geliştirici öyle yazmış ama girmeye çekiniyorum ?

Dll dosyalarını restore seçeneğiyle geri yükledim. Online oyunlar için güvenli olduğuna emin miyiz, Geliştirici öyle yazmış ama girmeye çekiniyorum ?
Online oyunlarda açmayın diye uyarı var zaten videonun sonunda

Online oyunlarda açmayın diye uyarı var zaten videonun sonunda
Dostum yazdığımı daha doğru okumanı rica ediyorum. Zaten yapılan değişikliği geri aldım Restore dizinini kullanarak, bu şekildeyken online oyunda bir sıkıntı yaşatırmı diye sordum.

Dostum yazdığımı daha doğru okumanı rica ediyorum. Zaten yapılan değişikliği geri aldım Restore dizinini kullanarak, bu şekildeyken online oyunda bir sıkıntı yaşatırmı diye sordum.
O büyük ihtimale direk dosyaları aktarıyoruz ya oradaki dosyaları hile algılar diyedir

Lukefz 0.7.5 sürümü çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,115
Üyeler
185,673
Son üye
emresoners
Geri