Balık Semo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 187
oyun destekliyormu hocam baktınızmı mod üzerindenVİDEO DA DENİLEN HER ŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN NEDEN AÇAMIYORUM BU ÖZELLİĞİ ?
Alıntıyı görüntüle
oyun destekliyormu hocam baktınızmı mod üzerindenVİDEO DA DENİLEN HER ŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN NEDEN AÇAMIYORUM BU ÖZELLİĞİ ?
Alıntıyı görüntüle
Hayır iki modda da FSR 3 kullanıyorsun.Olsun kardeşim DLSS 3.0'ı da yapan onlar. Sistemi kandırıp sonuçta yine nvidia teknolojisini kullanıyorsunuz, üstelik etik olmayan yollarla (!)
HOCAM OYUN ALAN WAKE 2 DESTEKLİYORoyun destekliyormu hocam baktınızmı mod üzerinden
AMA BENDE NEDEN OLMADI ANLAMADIMoyun destekliyormu hocam baktınızmı mod üzerinden
Kart ne?HOCAM OYUN ALAN WAKE 2 DESTEKLİYOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMA BENDE NEDEN OLMADI ANLAMADIM
caps kapatırmısınHOCAM OYUN ALAN WAKE 2 DESTEKLİYOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMA BENDE NEDEN OLMADI ANLAMADIM
RTX 2060Kart ne?
Olsun kardeşim DLSS 3.0'ı da yapan onlar. Sistemi kandırıp sonuçta yine nvidia teknolojisini kullanıyorsunuz, üstelik etik olmayan yollarla (!)
Windows 11 lazım ve ayrıca donanım hızlandırmalı GPU ayarı açık olmalı. Diğerini denemeni öneririm bu olmadıysa.RTX 2060
diğeri hangisi oluyoWindows 11 lazım ve ayrıca donanım hızlandırmalı GPU ayarı açık olmalı. Diğerini denemeni öneririm bu olmadıysa.
bende 2080 var , win 10 da olmuyor mu ?Windows 11 lazım ve ayrıca donanım hızlandırmalı GPU ayarı açık olmalı. Diğerini denemeni öneririm bu olmadıysa.
W11 önerilir. Artık güncele geçinbende 2080 var , win 10 da olmuyor mu ?
Diğer dosyayı mı indireyim ?. Birde win 10 daha çok hoşuma gidiyor benimW11 önerilir. Artık güncele geçin![]()