Neler Yeni

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Yunuszm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yunus
Benim almamla sana kalacaksa canın sağ olsun kanka.
sadece ben değil zaten stokları az olan bu sistem için bir sürü kullanıcı sıraya girip bekleyecek, düşün bir tane ihtiyacı olan biri yerine sen alıyorsun değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem yilbasi sonrasina denk geliyor dostum.

Kartal subesine gidecekler var mi?
yarın değil mi?

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
sadece ben değil zaten stokları az olan bu sistem için bir sürü kullanıcı sıraya girip bekleyecek, düşün bir tane ihtiyacı olan biri yerine sen alıyorsun değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarın değil mi?
Gitmeyecem, 1K 2K kar için.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Saçmalıyor dostum işte ne bekliyorsun. Böyle bir monitöre "2K" say diyen bir adam
Yalnız arkadaş 3 bine bunu alacağına daha iyi 144hz ips bulursun demiş.
"2K" say demiş ama 3K olarak ele almış.
Sistem fiyat olarak güzel ama önceki MD sistemlere göre çok da hype yapacak şekilde gelmedi.
Hatta onlar gibi gelecek diye kıyasladığımız için 4 arkadaş Zonguldak'tan Ankara şubeye gitmeyi düşündük. Kendi aracımızla. :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yalnız arkadaş 3 bine bunu alacağına daha iyi 144hz ips bulursun demiş.
"2K" say demiş ama 3K olarak ele almış.
Sistem fiyat olarak güzel ama önceki MD sistemlere göre çok da hype yapacak şekilde gelmedi.
Hatta onlar gibi gelecek diye kıyasladığımız için 4 arkadaş Zonguldak'tan Ankara şubeye gitmeyi düşündük. Kendi aracımızla. :)
Daha iyi demesi için IPS bulması ve onun da 0.5 ms olmasi lazim kısacası bulamaz. Fiyat ortada sistem ortada konuşulacak bir tarafı yok değerlendirmeye de ihtiyacı yok sistemin. Bedava sisteme herkes Zonguldak tan yola çıkar :) teşekkürler

Daha iyi demesi için IPS bulması ve onun da 0.5 ms olmasi lazim kısacası bulamaz. Fiyat ortada sistem ortada konuşulacak bir tarafı yok değerlendirmeye de ihtiyacı yok sistemin. Bedava sisteme herkes Zonguldak tan yola çıkar :) teşekkürler
Reis laptop'tada bir güzellik yapsan fena olmaz + Intel AMD sistemde maskeli katılmıştım sorunumu Mehmet beye ilettim sizlere ilettimi bilmiyorum fakat sorunum hala devam ediyor

Top Bottom