- Reaksiyon skoru
- 1,668
E ne saçma iş bu bulunduğumuz yerde mağaza yok.d
sen 1 saat yol yürüyorum diye gitmeyeceksin ajdsjhdajhk ben ankaraya trenle gidipte alsammıki diye düşünüyorum abi md ler cidden uygun oluyor yaİstanbuldayım bende alamicağım 1 saat yol sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saçma olmuş açıkcası
Knk saatim uyuşmuyor büyük ihtimal yetişemicem ondan diyom yoksa 1 saat kolaysen 1 saat yol yürüyorum diye gitmeyeceksin ajdsjhdajhk ben ankaraya trenle gidipte alsammıki diye düşünüyorum abi md ler cidden uygun oluyor ya
Kral uygun oluyor ama benim istanbula gidip gelmem minimum 1k Alabileceklere ve ihtiyacı olanlara h.o şimdidensen 1 saat yol yürüyorum diye gitmeyeceksin ajdsjhdajhk ben ankaraya trenle gidipte alsammıki diye düşünüyorum abi md ler cidden uygun oluyor ya
tabi orası öyle sadece istanbul mağasınamı ankarayada çıkmayacakmı konyadan hızlı tren ankaraya 100 tl 2 saatte gidiyor değermi boş vakit varsa olabilirKral uygun oluyor ama benim istanbula gidip gelmem minimum 1k Alabileceklere ve ihtiyacı olanlara h.o şimdiden
kendi tahminim 12 14 arası bişeyFiyatı ne olur bu sistemin
İstanbulda arkadaşı olanlar bir çare buldu (Md3 ü arkadaşımın üstüne almıştım)Bu forumdaki herkes istanbulda yaşamıyorki
Hocam ben gaziantepteyim ve istanbulda ne yazıkki tanıdık yokİstanbulda arkadaşı olanlar bir çare buldu (Md3 ü arkadaşımın üstüne almıştım)
kamp kuruldu kamp ya bu iş cidden çok farklı boyutlara gidiyor knkAdam 2k kar için gider orada geden beklemeye başlar sanki bunlar yaşanmadı
yeri geliyor bende alıyorum ama ben 5 10 tane almıyorum 1 tane alıp çekiliyorum ufak tefek ticaret yapıyorumAdam 2k kar için gider orada geden beklemeye başlar sanki bunlar yaşanmadı
Hocam ben gaziantepteyim ve istanbulda ne yazıkki tanıdık yok
Benim öyle bir seçeneğim olsa tabi ki giderimtabi orası öyle sadece istanbul mağasınamı ankarayada çıkmayacakmı konyadan hızlı tren ankaraya 100 TL 2 saatte gidiyor değermi boş vakit varsa olabilir
kendi tahminim 12 14 arası bişey