Neler Yeni

Donanım Arşivi-MD5? Hakkında

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
Bütçe
5
Merhabalar,bildiğiniz gibi donanım arşivi her sene sonu monitör dahil,fiyat performans sistemler yapma gibi bir geleneği var. Fakat bu sene yılbaşı geçmesine rağmen hala bir sistem yok.Elbette dolar kurunun yüksek olması vs. durumlardan kolay değil ama bu sene acaba yapma gibi bir planları varmı? Hem kendilerine hemde sizlere sormak istedim. Belkide bir açıklama vardır ama ben kacırmışımdır :p

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Merhabalar,bildiğiniz gibi donanım arşivi her sene sonu monitör dahil,fiyat performans sistemler yapma gibi bir geleneği var. Fakat bu sene yılbaşı geçmesine rağmen hala bir sistem yok.Elbette dolar kurunun yüksek olması vs. durumlardan kolay değil ama bu sene acaba yapma gibi bir planları varmı? Hem kendilerine hemde sizlere sormak istedim. Belkide bir açıklama vardır ama ben kacırmışımdır :p
Bende Abdullah i cok etiketliyerek sordum ama hic cevap vermedi. Bende cok merak ettim fakat gelmemesi benide cok sasirtti

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,377
İsim
Hacı

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Rezrezrez

..............

80+ Bronze
abdullah biraz küsmüş olabilir gibi geliyo bana bu son da-g9 muhabbetinden sonra. öyle bir şey varsa bile söylemesi lazım size bundan sonra sistem yok v.b gibi :D

Gif Man

80+ Gold
Sistem + Monitör Artık Eskisi Gibi Olmaz Bence Abdullah Hocama Hak Veriyorum Bu Konuda Yapacak bir şey Yok .

Yinede Lenovo Legion R25i-30 Gibi Güzel Monitör İndirimleri Paylaşıyor Sağolsun , Bu Bile Benim İçin Yeterlidir .

lebron23

80+ Bronze
olsak ne olacak pc hocası sistemleri varken…

Son düzenleme:

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem + Monitör Artık Eskisi Gibi Olmaz Bence Abdullah Hocama Hak Veriyorum Bu Konuda Yapacak bir şey Yok .

Yinede Lenovo Legion R25i-30 Gibi Güzel Monitör İndirimleri Paylaşıyor Sağolsun , Bu Bile Benim İçin Yeterlidir .
Şubatta inşalllah sistem alacağimda galiba bu gidişle alamayacağım gibi,yılbasından sonra kimse fp sistem çikarmicak gibi

Gif Man

80+ Gold
Şubatta inşalllah sistem alacağimda galiba bu gidişle alamayacağım gibi,yılbasından sonra kimse fp sistem çikarmicak gibi
Katılıyorum .

1704890670884.png

1704890634765.png

Gorogora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut Öksüzoğlu
abdullah biraz küsmüş olabilir gibi geliyo bana bu son da-g9 muhabbetinden sonra. öyle bir şey varsa bile söylemesi lazım size bundan sonra sistem yok v.b gibi :D
Ne muhabbeti döndüydü?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Monitör+Kasa şeklinde uygun fiyatlı sistem çıkması bu ekonomide artık çok zor bence.

Top Bottom