Neler Yeni

Donanım Arşivi-MD5? Hakkında

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
Bütçe
5
Merhabalar,bildiğiniz gibi donanım arşivi her sene sonu monitör dahil,fiyat performans sistemler yapma gibi bir geleneği var. Fakat bu sene yılbaşı geçmesine rağmen hala bir sistem yok.Elbette dolar kurunun yüksek olması vs. durumlardan kolay değil ama bu sene acaba yapma gibi bir planları varmı? Hem kendilerine hemde sizlere sormak istedim. Belkide bir açıklama vardır ama ben kacırmışımdır :p

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben açıkçası eskisi kadar fp olamayacağından yapacağını sanmıyorum. Kendisi bile indirimli ürün paylaşırken İG hikayelerinde 2024 de her şeyin misliyle pahalı olacağına dair gönderiler atıp duruyordu..

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Ben açıkçası eskisi kadar fp olamayacağından yapacağını sanmıyorum. Kendisi bile indirimli ürün paylaşırken İG hikayelerinde 2024 de her şeyin misliyle pahalı olacağına dair gönderiler atıp duruyordu..
Her sene ayni döngü var kardesim. Her sene bir oncesinden daha pahalı fakat her sene illa biriler fp sistemler cikartabiliyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Her sene ayni döngü var kardesim. Her sene bir oncesinden daha pahalı fakat her sene illa biriler fp sistemler cikartabiliyor.
Her sene aynı döngü var ama aynı fiyatlar yok. Şimdi 25k ya monitörlü sistem çıkarsa geçen seneki kitlenin yüzde kaçı sence FP der buna ?
Belki sana bana ucuz ama fiyattan ötürü ters tepki alma ihtimali de var.

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
Her sene aynı döngü var ama aynı fiyatlar yok. Şimdi 25k ya monitörlü sistem çıkarsa geçen seneki kitlenin yüzde kaçı sence FP der buna ?
30k ya monitor dahil 4060 ti yada 4060 li sistem çıkarsa yeter zaten max bu kadar yapabilir

Son düzenleme:

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,394
İsim
Kürşat

Aozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Ahmet ÖZYAVAŞ
Buna bagli olarak aldigin asgari ucret veya maasinda artiyor. Evet alim gucu dusuk gozukebilir senin dedigin gibi fakat demek istedigim illa piyasaya gore net fp sistemler geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,319
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom