bu akşam bare çıkartsa ya hazır hafta sonuyken haftaiçi paylaşırsa işgüçten yetişemem sistemeinsta story de 5070 li bi story atmıştı hocam belki 5070 ve 5070 ti ile birlikte gelir msi 5070 2x ventus ekran kartıydı paylaştığı
yarın çıkacak hocam sistem story de paylaştıbu akşam bare çıkartsa ya hazır hafta sonuyken haftaiçi paylaşırsa işgüçten yetişemem sisteme
hocam çok büyük ihtimalle itopya da çıkacak sistem orada akbank axess maximum world garanti bankkart ziraat hepsine taksit var 3d kullanılmaz benceYarın paylaşacağını belirtmiş acaba fiyat kaç bandına gelir ve taksit imkanı nedir peşin fiyatına bilen birisi aydınlatabilir mi. İşlemci konusunda da acaba 3d kullanır mı
yarın çıkacak hocam sistem story de paylaştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam çok büyük ihtimalle itopya da çıkacak sistem orada akbank axess maximum world garanti bankkart ziraat hepsine taksit var 3d kullanılmaz bence
vade farkı var ama hocam taksite![]()
Sinerji PCH Nexus 3D Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500X3D 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji PCH Nexus 3D Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500X3D 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
9 ay taksit ile şu sistemi alsam mı acaba ya çok kararsız kaldım bu fiyatlara daha bulamayız gibi geliyor. İleride ekran kartını güncellerim bir de 16 ram takar keyfime bakarım diye düşünüyorum.
evet biliyorum ama 10 lira falan koyuyor değer gibi ama bilemedim 9 ay için. aylık 1 lira koyuyorvade farkı var ama hocam taksite