Donanım Arşivi OEM Paketler

Xelushy

80+
Reaksiyon skoru
153
Merhaba arkadaşlar itopya sayfasında 3-23 kasım arasında oem paketler geleceği yazıyor Abdullah hocanın da çok yakında yazıyor bununla alakalı bir bilgi var mı sistem alacağım en azından bunu bekleyim diye düşünüyorum
1763570862631.webp

Yarın paylaşacağını belirtmiş acaba fiyat kaç bandına gelir ve taksit imkanı nedir peşin fiyatına bilen birisi aydınlatabilir mi. İşlemci konusunda da acaba 3d kullanır mı

bu akşam bare çıkartsa ya hazır hafta sonuyken haftaiçi paylaşırsa işgüçten yetişemem sisteme
yarın çıkacak hocam sistem story de paylaştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın paylaşacağını belirtmiş acaba fiyat kaç bandına gelir ve taksit imkanı nedir peşin fiyatına bilen birisi aydınlatabilir mi. İşlemci konusunda da acaba 3d kullanır mı
hocam çok büyük ihtimalle itopya da çıkacak sistem orada akbank axess maximum world garanti bankkart ziraat hepsine taksit var 3d kullanılmaz bence

yarın çıkacak hocam sistem story de paylaştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok büyük ihtimalle itopya da çıkacak sistem orada akbank axess maximum world garanti bankkart ziraat hepsine taksit var 3d kullanılmaz bence

9 ay taksit ile şu sistemi alsam mı acaba ya çok kararsız kaldım bu fiyatlara daha bulamayız gibi geliyor. İleride ekran kartını güncellerim bir de 16 ram takar keyfime bakarım diye düşünüyorum.

9 ay taksit ile şu sistemi alsam mı acaba ya çok kararsız kaldım bu fiyatlara daha bulamayız gibi geliyor. İleride ekran kartını güncellerim bir de 16 ram takar keyfime bakarım diye düşünüyorum.
vade farkı var ama hocam taksite

beyler 9060xt sistem alacağım yarını bekleyeyim mi varmı bişeyler

Geri