Donanım Arşivi - Öneri

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,379
Merhabalar forumda eksikliğini gördüğüm bir özelliği dile getirmek istiyorum. Popüler konular kısmına Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık-Tümü Seçeneği gelmeli mesela forumda gezen birisi olarak bu özelliğin tutacağını düşünüyorum bayağıda kullanışlı olur acaba bu hafta forumda ne oldu diyip haftalıktan bakabilmeliyim yani.
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül

Screenshot_20251113_175130_com.brave.browser.webp

O senin dediğin *orno sitelerde mantıklı. Forumlarda bana göre "Yeni Konular" ve "Popüler Konular" yeterli.

Ayrıca senin dediğini yapmak için ekstradan satır eklenmesi gerekecek ve belki bu sorunlara yol açacak vs...

mantıklı

O senin dediğin *orno sitelerde mantıklı. Forumlarda bana göre "Yeni Konular" ve "Popüler Konular" yeterli.

Ayrıca senin dediğini yapmak için ekstradan satır eklenmesi gerekecek ve belki bu sorunlara yol açacak vs...
hamburger ya da açılır menü olabilir bence fazla yer de kaplamadan. mesela popüler konular yeri tamamen açılır menü olur sitenin en üstündekiler gibi

hamburger ya da açılır menü olabilir bence fazla yer de kaplamadan. mesela popüler konular yeri tamamen açılır menü olur sitenin en üstündekiler gibi

Onu hem bilgisayara hem de mobile uyarlamak gerekir. Uzun iş biraz, yapabilirler mi onu bilmiyorum. Yani uğraşırlar mı. Ayrıca onların da kotası olmak zorunda, veritabanını çok kurcalamak gerekir.

Sağdaki trend konular zaten o işlevi görüyor.

1763051341106.webp

ne alakası var :ROFLMAO: başka bir forumda gördüm beğendiğim bir şey burayada uygulasalar güzel olurmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağdaki trend konular zaten o işlevi görüyor.
hocam o çok yetersiz ve onu daha bugün farkettim kendini okadar gizlemiş durumda. Bu özellik bence gelmeli iş yapar forum canlanır bile öyle söyleyeyim.

Alıntıyı görüntüle

ne alakası var :ROFLMAO: başka bir forumda gördüm beğendiğim bir şey burayada uygulasalar güzel olurmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o çok yetersiz ve onu daha bugün farkettim kendini okadar gizlemiş durumda. Bu özellik bence gelmeli iş yapar forum canlanır bile öyle söyleyeyim.
Site nedir?

Geri