Dostum başkasını etiketleyerek yorumuna destek almaya çalışman, bu yorumunu zaten bende bitirdi. İsteyen istediği gibi üzerine alabilir benim için bir problem yok burası bir forum ben de yöneticiyim diye tartışmayacak değilim
nasıl size forumda saygısızlık yapan varsa banlıyorsa bize yapılan saygısızlığı da banlıyoruz ama biz yönetici olunca göze batıyor. Siz bu işin sadece görünen yüzünü görürsünüz biz arka yüzünü de görürüz misal dün "şu fiyattan gelmezse FP olmaz" diye 3 tane şuursuz adam vardı, ki o fiyata zaten daha önce bir sistem çıkmamış nesi FP olmayacakmış
ve ne hitmetse bu adamlar benim sistem duyurum sonrası foruma üye olmuş bunlar tam olarak tarif ettiğim bu kişiler bize mobbing uygulayıp fiyat düşürtüp al sattan para kaldırmak isteyen çapsızlar ve kardeşim şunu anla benim umrumda değiller ben sana evet senin gibi üyeler faydalansın diye bu adımları atıyorum bırak işimizi yapalım nasıl ki bizi banlarsan forum ölür diye forumda trollük yapan 40 kişiyi bir gecede banladıysam ve aksine aktiflik artıp forumun kalitesi gözle görülür arttıysa dediğim gibi bırak işimizi yapalım.