Neler Yeni

Donanım Arşivi Sıradaki Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Selamlar, bugünkü G4'ten sonra ortam biraz daha sakinleştiyse eğer, yeni sistemin çalışmalarına başlanmış gözüküyor. Bugün forumda aktif olan @Abdullah Hacıgül 'e teşekkürlerimizi iletelim.

Sıradaki sistemin parçalarını seçmek ne kadar senin elinde bilmiyorum ama bu kadar çok bekleyen varken artık senden bi 5600x - 3060ti'lı sistem bekliyorum. Buraları okuduğunu ve bizim taleplerimizi dikkate aldığını bildiğim için konu açmak istedim. Zaten çıkarttığın sistemlerin sıralamasına da son derece uygun olacaktır, giriş seviye v4.5, orta seviye G4 bir sonrakine orta-üst diyebileceğimiz bir bilgisayarı senden bekliyoruz.

Bugün sistemlerini alan herkese güle güle kullanmalarını, alamayanlara da sinirlerini kusmak yerine, böyle kampanyalar yapmak adına çabalayan insanlara biraz minnettar olmalarını tavsiye ederim.

Saygılar.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gerçekten üst seviye bir sistem çıkarsalar hem takipçilerini sevindirirler hem de üst seviye arayan insanlardan da para kazanmış olurlar. 🤑

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu al-sat konusunda da sistem çıkartan arkadaşların tamamına gereksiz yükleniliyor. Arkadaşlar, şunu anlamanız lazım, sizin kampanyalı sisteme olan ihtiyacınızla al-satçıların kampanyalı sisteme olan ihtiyacı eşit. Aldığınız ürünlerden beklentileriniz farklı sadece. Sizin beklentiniz uzun süre kullanmak, adamların beklentisi aldıkları malın üç-beş üzerine koyup para kazanmak. Eğer acilen bilgisayara ihtiyacınız varsa, kampanyalı olmayan bir sistemi aynı bütçeye alın. Bunlar bu kadar hayati durumlar değil, kimse kampanyalı 3050 alamadı kampanyasız 1650'li sistem aldı diye ölmüyor. Herkesin bunun farkına varması lazım.

pilav

80+ Bronze
Selamlar, bugünkü G4'ten sonra ortam biraz daha sakinleştiyse eğer, yeni sistemin çalışmalarına başlanmış gözüküyor. Bugün forumda aktif olan @Abdullah Hacıgül 'e teşekkürlerimizi iletelim.

Sıradaki sistemin parçalarını seçmek ne kadar senin elinde bilmiyorum ama bu kadar çok bekleyen varken artık senden bi 5600x - 3060ti'lı sistem bekliyorum. Buraları okuduğunu ve bizim taleplerimizi dikkate aldığını bildiğim için konu açmak istedim. Zaten çıkarttığın sistemlerin sıralamasına da son derece uygun olacaktır, giriş seviye v4.5, orta seviye G4 bir sonrakine orta-üst diyebileceğimiz bir bilgisayarı senden bekliyoruz.

Bugün sistemlerini alan herkese güle güle kullanmalarını, alamayanlara da sinirlerini kusmak yerine, böyle kampanyalar yapmak adına çabalayan insanlara biraz minnettar olmalarını tavsiye ederim.

Saygılar.
6600 veya 6600xtde fena olmaz gibi ama

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx

Saygılar.
11400f +RX6600XT sistem yapsa Çok Daha iyi olur.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
3060ti i5 12400f.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6600 veya 6600xtde fena olmaz gibi ama
Olabilir bu kartları da çok bekleyen var. Şunu da söylemek lazım ama 3'ünde başlayan itopya yeni mağaza açılış indirim kampanyasında 2 tane 6600xt'li sistem var, bugün kampanyanın son günü ve halen stokta gözüküyorlar. Aynı indirimdeki 3060ti'lı kasa sadece yarım saat satışta kaldı sanırsam. Dolayısıyla bu 6600xt bekleyenlerin daha fazla alternatifi olduğunu düşünüyorum. Abdullah 5600x-3060ti çıkartırsa biraz daha fazla talep görecektir.

Lafımı geri aldım bu arada, sistem stokta görünüyor ama ekran kartı kalmadığı için satış yokmuş, kusura bakmayın.

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
Kesinlikle güncellikten yana olmalı bu ort-üst sistem yani 12. nesil olmalı örnek favorim 12400F hem çok güçlü hem de incelemelerinden gördüğüm TDP si 45-50w civarı olması çok hoşuma gitti :D .

Ancak bence bir orta sistem daha lazım gibi alamayanlar çok oldu. yine 9-11k arasına yerleştirilebilir. (rtx 3050 dual fanlı bir model kesinlikle şart)

Revean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakkı
Kesinlikle güncellikten yana olmalı bu ort-üst sistem yani 12. nesil olmalı örnek favorim 12400F hem çok güçlü hem de incelemelerinden gördüğüm TDP si 45-50w civarı olması çok hoşuma gitti :D .

Ancak bence bir orta sistem daha lazım gibi alamayanlar çok oldu. yine 9-11k arasına yerleştirilebilir. (rtx 3050 dual fanlı bir model kesinlikle şart)

Revean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakkı
Top Bottom