CANAKBAL
80+
Dahası
Göz alıcı olmuş ama o saatte neyin nesi zaman mı tutuyorsunMerhabalar nasıl olmuş?
Çok fazla bilgisayar başında kalmamak için dekor olarak yaptım kanka uygundu gayet güzel de durdu yaGöz alıcı olmuş ama o saatte neyin nesi zaman mı tutuyorsun
Donanım arşiv avantajları ile sıvı soğutucumu değiştiriyorum çok iyi olacak gibi bakalımÇok fazla bilgisayar başında kalmamak için dekor olarak yaptım kanka uygundu gayet güzel de durdu ya
Eskisinin neyi var kiÇok fazla bilgisayar başında kalmamak için dekor olarak yaptım kanka uygundu gayet güzel de durdu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Donanım arşiv avantajları ile sıvı soğutucumu değiştiriyorum çok iyi olacak gibi bakalım
Hiç bir sorumu yok bir seneden fazla garantisi var satabilirim benim ki tamamen fantezi olduEskisinin neyi var ki
Anladım hayırlısı olsun knkaHiç bir sorumu yok bir seneden fazla garantisi var satabilirim benim ki tamamen fantezi oldu
Evet.monitör lenovo g24 20 mi hoxam
Valla direk tt'ye yonlendirdiler. Tt ne kadar sürede gelecek bakacağız.Comnet de iyi değil be netspeed çok güzel fiber de özellikle arıza çözümü hızlı vs beğeniyorum umarım çözülür sorunun
Comnet olduğu için onlarda savsaklar işiniValla direk tt'ye yonlendirdiler. Tt ne kadar sürede gelecek bakacağız.
memnunmusunuzEvet.
Konu hakkında bilgim var. 2 gün oldu dik koyalı. Herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Ağır oyunlar oynamıyorum işlemci aşırı ısınsın da macun aksın.İstersen bi araştır ps5 dik koyunca sorun çıkartıyormuş.
Biraz önce tt ekibi geldi halledip gitti :d. Hemde hiç para almadılar.Comnet olduğu için onlarda savsaklar işini
İyi la şanslısın o zaman kıymetini bilBiraz önce tt ekibi geldi halledip gitti :d. Hemde hiç para almadılar.