Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ SORUSU GELDİ!

babapro68

80+
1673126045097.png

Atıldığı gibi açtım yazdım

neshter

80+ Bronze
Ulan Keşke sana çıksa be naptin abi sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben F5 çekmiyorum 3 sn diye geliyo
o zaman sürekli refresh atıyoz diye instagram bizi bot algılayıp geç gösteriyor, geçenki soruda da 30 saniyede görmüştüm

Alıntıyı görüntüle

Atıldığı gibi açtım yazdım
farkını not alan bir tek sensin sanırım, sana da çıkmış olabilir, ben birde hesap makinesinde çıkarmayla uğraştım

temassive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
altan özgül
böyle bişey olamaz hikayeyi atmadan 1 dk önce arasındaki farkı hesapladım soruyu tahmin ettim ama 40 saniye sonra gördüm hikayeyi çok saçma

babapro68

80+
o zaman sürekli refresh atıyoz diye instagram bizi bot algılayıp geç gösteriyor, geçenki soruda da 30 saniyede görmüştüm

farkını not alan bir tek sensin sanırım, sana da çıkmış olabilir, ben birde hesap makinesinde çıkarmayla uğraştım
Umarım çok güzel olur ekran kartım berbat :D.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

HunBaBa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan Esmer
Steam
https://steamcommunity.com/pro
Facebook
orhan.esmer.5011
bende diyorumki ben hizliyim benden once hizlilar varmis valla helal olsun ben komple arc yazdim 1170 yazmayi unutmusum

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
ge de kırmızı gt77 de siyah çıkıyor diyordu abdullah ondan öyle yazmışım direk
Yok aslında ben onu da yazmıştım :D Öncekinde kırmızı, yenisi siyah diye onu bile not etmiştim :)
DOOM oyununda turbo fandayken 71 derece GPU , CPU 60 derece en düşük ekran görüntüsü paylaşmıştı hemen diğer oyuna geçmeden onu da not almıştım. Aslında soruyu direk tahmin etmiştim keşke dinlemeden direk yazsaydım 1170 diye ama benden önce yazanlar olmuştur :) Ben Cinebenc kelimesi duyduğum anda 1170 puan diye yazdım cevabı soruyu dinlemedim. son 4 soruda 3ünü bildim ama sadece geçen soruda direk hikaye paylaşır paylaşmaz cevap yazmıştım onda tutmadı :D alakasız bir şey sordu. onun dışında 4 te 3 soruyu bildim aslında ama dinleyip cevaplayınca kaybediyoruz. Soruyu tahmin edip, risk alıp cevabı paylaşım yapılır yapılmaz yazmak en mantıklısı gibi. Başka türlü kazanma şansı zor.

MST07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa şahin
Yok aslında ben onu da yazmıştım :D Öncekinde kırmızı, yenisi siyah diye onu bile not etmiştim :)
DOOM oyununda turbo fandayken 71 derece GPU , CPU 60 derece en düşük ekran görüntüsü paylaşmıştı hemen diğer oyuna geçmeden onu da not almıştım. Aslında soruyu direk tahmin etmiştim keşke dinlemeden direk yazsaydım 1170 diye ama benden önce yazanlar olmuştur :) Ben Cinebenc kelimesi duyduğum anda 1170 puan diye yazdım cevabı soruyu dinlemedim. son 4 soruda 3ünü bildim ama sadece geçen soruda direk hikaye paylaşır paylaşmaz cevap yazmıştım onda tutmadı :D alakasız bir şey sordu. onun dışında 4 te 3 soruyu bildim aslında ama dinleyip cevaplayınca kaybediyoruz.
valla geçen ki soruyu da bildim ama kısaltma yazmıştım sonradan düzelttim. bu soruda hikayeyi geç gördüm internetimden kaynaklı galiba kime çıkmışsa hayırlı olsun güle güle kullansın

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,483
İsim
Lokman Doğan
Bişi soracam tek cevap hakkımız mi var

Top Bottom