o zaman sürekli refresh atıyoz diye instagram bizi bot algılayıp geç gösteriyor, geçenki soruda da 30 saniyede görmüştümUlan Keşke sana çıksa be naptin abi sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben F5 çekmiyorum 3 sn diye geliyo
farkını not alan bir tek sensin sanırım, sana da çıkmış olabilir, ben birde hesap makinesinde çıkarmayla uğraştım
Umarım çok güzel olur ekran kartım berbat .o zaman sürekli refresh atıyoz diye instagram bizi bot algılayıp geç gösteriyor, geçenki soruda da 30 saniyede görmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
farkını not alan bir tek sensin sanırım, sana da çıkmış olabilir, ben birde hesap makinesinde çıkarmayla uğraştım
hocam benide yaz amd ekran kartı beni yiyip bitiriyor yaÇıkmamıştir bana Eğer çıkarsa sana verecem yazdım seni
MSI ejderha figürü renginin siyah olduğunu yazmayı unutmuşsunihtiyacı olan biri kazanmıştır inşallah o kadar not falan alıyorum ama hikayeyi 1 dk sonra görüyorum nedense
Alıntıyı görüntüle
ge de kırmızı gt77 de siyah çıkıyor diyordu abdullah ondan öyle yazmışım direkMSI ejderha figürü renginin siyah olduğunu yazmayı unutmuşsun
Dimi unutmamak lazımMSI ejderha figürü renginin siyah olduğunu yazmayı unutmuşsun
Yok aslında ben onu da yazmıştım Öncekinde kırmızı, yenisi siyah diye onu bile not etmiştimge de kırmızı gt77 de siyah çıkıyor diyordu abdullah ondan öyle yazmışım direk
valla geçen ki soruyu da bildim ama kısaltma yazmıştım sonradan düzelttim. bu soruda hikayeyi geç gördüm internetimden kaynaklı galiba kime çıkmışsa hayırlı olsun güle güle kullansınYok aslında ben onu da yazmıştım Öncekinde kırmızı, yenisi siyah diye onu bile not etmiştim
DOOM oyununda turbo fandayken 71 derece GPU , CPU 60 derece en düşük ekran görüntüsü paylaşmıştı hemen diğer oyuna geçmeden onu da not almıştım. Aslında soruyu direk tahmin etmiştim keşke dinlemeden direk yazsaydım 1170 diye ama benden önce yazanlar olmuştur Ben Cinebenc kelimesi duyduğum anda 1170 puan diye yazdım cevabı soruyu dinlemedim. son 4 soruda 3ünü bildim ama sadece geçen soruda direk hikaye paylaşır paylaşmaz cevap yazmıştım onda tutmadı alakasız bir şey sordu. onun dışında 4 te 3 soruyu bildim aslında ama dinleyip cevaplayınca kaybediyoruz.
hayırBişi soracam tek cevap hakkımız mi var