Neler Yeni

Donanım Arşivi V5 Geldi 💪👌

Stqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Emir Yılmaz
hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
h.o. .

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bugün gelecek yazıyordu benimki de ama gelmedi. Size bir soru teslim etmeden önce mesaj atıyor mu ups yoksa sadece attıkları maildeki kargo no ile mi sorguluyoruz?
Adam dağıtıma çıktığında sana kod gönderiyorlar kargocuya söyle diye

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Bugün gelecek yazıyordu benimki de ama gelmedi. Size bir soru teslim etmeden önce mesaj atıyor mu ups yoksa sadece attıkları maildeki kargo no ile mi sorguluyoruz?
Dostum normalde kod gelmesi gerekiyor ama ben teslim aldıktan 6 saat sonra kod geldi, ups nin takibi kötü

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ulaş Karakaya
Dostum normalde kod gelmesi gerekiyor ama ben teslim aldıktan 6 saat sonra kod geldi, ups nin takibi kötü
Yarın gidip şubeden mi alsam diye düşünüyorum ama telefonla hiçbir şekilde ulaşamadığım için kargoya gittiğimde paketin araçta olduğunu söylerler diye o kadar yolu gitmek istemiyorum.

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Yarın gidip şubeden mi alsam diye düşünüyorum ama telefonla hiçbir şekilde ulaşamadığım için kargoya gittiğimde paketin araçta olduğunu söylerler diye o kadar yolu gitmek istemiyorum.
erken git ozaman

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Hayırlı olsun.

Ups'deki çalışan 2 sokak otede oturuyor numarasını daha önce aldım arkadaşım gibi bir şey ondan aradım hemen getirdi 😆 yurt içindede Arkadasim gibi biri var numarasını aldım arıyorum kargom olduğunda anında evime getiriyor

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Ups'deki çalışan 2 sokak otede oturuyor numarasını daha önce aldım arkadaşım gibi bir şey ondan aradım hemen getirdi 😆 yurt içindede Arkadasim gibi biri var numarasını aldım arıyorum kargom olduğunda anında evime getiriyor
nasıl bilgisayar sende bios u güncellemişler mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,576
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom