Adam dağıtıma çıktığında sana kod gönderiyorlar kargocuya söyle diyeBugün gelecek yazıyordu benimki de ama gelmedi. Size bir soru teslim etmeden önce mesaj atıyor mu ups yoksa sadece attıkları maildeki kargo no ile mi sorguluyoruz?
Dostum normalde kod gelmesi gerekiyor ama ben teslim aldıktan 6 saat sonra kod geldi, ups nin takibi kötüBugün gelecek yazıyordu benimki de ama gelmedi. Size bir soru teslim etmeden önce mesaj atıyor mu ups yoksa sadece attıkları maildeki kargo no ile mi sorguluyoruz?
Yarın gidip şubeden mi alsam diye düşünüyorum ama telefonla hiçbir şekilde ulaşamadığım için kargoya gittiğimde paketin araçta olduğunu söylerler diye o kadar yolu gitmek istemiyorum.Dostum normalde kod gelmesi gerekiyor ama ben teslim aldıktan 6 saat sonra kod geldi, ups nin takibi kötü
erken git ozamanYarın gidip şubeden mi alsam diye düşünüyorum ama telefonla hiçbir şekilde ulaşamadığım için kargoya gittiğimde paketin araçta olduğunu söylerler diye o kadar yolu gitmek istemiyorum.
Ups'deki çalışan 2 sokak otede oturuyor numarasını daha önce aldım arkadaşım gibi bir şey ondan aradım hemen getirdi yurt içindede Arkadasim gibi biri var numarasını aldım arıyorum kargom olduğunda anında evime getiriyorBugün gelecek yazıyordu benimki de ama gelmedi. Size bir soru teslim etmeden önce mesaj atıyor mu ups yoksa sadece attıkları maildeki kargo no ile mi sorguluyoruz?
nasıl bilgisayar sende bios u güncellemişler miUps'deki çalışan 2 sokak otede oturuyor numarasını daha önce aldım arkadaşım gibi bir şey ondan aradım hemen getirdi yurt içindede Arkadasim gibi biri var numarasını aldım arıyorum kargom olduğunda anında evime getiriyor
hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullanHayırlı olsun alırım Allah olmayanlara versin
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartınin kutusundaki jelatin açılmış sizce sorun olurmu veya ne yapmalıyım? @Abdullah Hacıgül
Alıntıyı görüntüle
Monitör yok şuan test etmedim ama güncel değilse bile yapmak bir şey değil yaptığım bir şeynasıl bilgisayar sende bios u güncellemişler mi
bizde çok elektrik gidiyor mesela bugün 2 kez gitti yapsalar iyi olurdu korkarak yaptıkMonitör yok şuan test etmedim ama güncel değilse bile yapmak bir şey değil yaptığım bir şey