Neler Yeni

Donanım Arşivi v6 monitör sorunu

berkantq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkant Çelik
Merhaba arkadaşlar Donanım Arşivi v6 sistemi satın aldım. https://www.itopya.com/dav6intelcor...60ocevo6gb16gbddr4480gbnvmem2ssdgeforc_h20538
Sıkıntım şu: kasayı VGA çıkışlı LG monitörüme bağladım ama no signal hatası alıyorum kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gitmiyor.
Bir kaç konuya baktım ramlerin soketlerini değiştiridim ekran kartını çıkarıp taktım ama sonuç aynı. HDIM dönüştürücü alsam işe yarar mı? ya da başka çözümü var mı?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Merhaba arkadaşlar Donanım Arşivi v6 sistemi satın aldım. https://www.itopya.com/dav6intelcor...60ocevo6gb16gbddr4480gbnvmem2ssdgeforc_h20538
Sıkıntım şu: kasayı VGA çıkışlı LG monitörüme bağladım ama no signal hatası alıyorum kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gitmiyor.
Bir kaç konuya baktım ramlerin soketlerini değiştiridim ekran kartını çıkarıp taktım ama sonuç aynı. HDIM dönüştürücü alsam işe yarar mı? ya da başka çözümü var mı?
o kasada vga çıkışı olmaz ki görüntü kablosunu ekran kartına bağlamanız gerekiyor ekran kartında ise vga yoktur hdmi dönüştürücü almanız gerekiyor

berkantq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkant Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o kasada vga çıkışı olmaz ki görüntü kablosunu ekran kartına bağlamanız gerekiyor ekran kartında ise vga yoktur hdmi dönüştürücü almanız gerekiyor
Arkada bi tane vga girişi var olur diye düşünmüştüm. Yarın ilk iş dönüştürücü alıcam teşekkürler cevap için.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
kanka muhtemlen anakarttan bağlamaya çalışıyorsun o şekilde çalışmaz hdmi dönüştürücü alıp kullanmanız gerekiyor

berkantq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkant Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum konudan bağımsız bir sorum daha var. SSD arttırmak istiyorum yeni ssd için fazladan soketi var mı ya da bunu nasıl öğrenebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ramazan İşbilen
Dostum konudan bağımsız bir sorum daha var. SSD arttırmak istiyorum yeni ssd için fazladan soketi var mı ya da bunu nasıl öğrenebilirim?
Hocam illaki anakartta ve güç kaynağında ekstra sata girişi ve çıkışı vardır dert etmeyin

JSezar

80+ Silver
Arkada bi tane vga girişi var olur diye düşünmüştüm. Yarın ilk iş dönüştürücü alıcam teşekkürler cevap için.
işlemcide dahili grafik birimi yok tabii görüntü gelmez.ekran kartından görüntü alacaksın

Cihangir

80+ Gold
dönüştürü alman gerekiyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Anakart kismindan apu sistemlerde goruntu alirsin
Sen gpu ya takicaksin
Sata mi m2 mi

Top Bottom