Aaahmt
80+ Silver
Hocam 12gb daha avantajlı değil mi? Neden al satta pişman oldular? Al satçılar bu sistemi aldığında ağlayacak o zaman9499 TL ye 12 gb 2060 aldılar.
Hocam 12gb daha avantajlı değil mi? Neden al satta pişman oldular? Al satçılar bu sistemi aldığında ağlayacak o zaman9499 TL ye 12 gb 2060 aldılar.
giderYa şimdi bu sistemi alsak paraya sıkışınca aynı fiyattan versek gider mi? Yoksa sıkıntı yaşatır mı?
aynı fiyata rahat satarsınYa şimdi bu sistemi alsak paraya sıkışınca aynı fiyattan versek gider mi? Yoksa sıkıntı yaşatır mı?
Bence değil arada çok fark yok.Fıstık gibi işte
Değmez o fiyat farkı.fiyat farkı vram için değer bence
gider
Peki kesin alınmalı mı şuan idarelik laptop var da alsak mı diye düşünüyoruz abimle. Kaç sene götürür bizi? Autocad falan kullanılcak oyun oynar arada.aynı fiyata rahat satarsın
dostum içeride toplasan 10 kişi var onlar da sistem alacak mı emin değilim. varsa gelecek olan gelsin. girişte 2 arkadaş ile bekliyoruz bizAcıbadem mağazasında olan var mı? Kaç kişi var acaba şuan orda
500 TL'de olsa kaari var reis ama üzücü taabiVatan sistemi al-sat için alanlar üzgün Ben dedim al-sat için almayın diye
5-6Peki kesin alınmalı mı şuan idarelik laptop var da alsak mı diye düşünüyoruz abimle. Kaç sene götürür bizi? Autocad falan kullanılcak oyun oynar arada.
Değmez 12gb 2060 gibi bir kartta çok gereksiz. 1080p oynayacak adam bunufiyat farkı vram için değer bence