- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,564
Nasıl oluyor oişte böyle oluyor.
Nasıl oluyor oişte böyle oluyor.
@İsimbulamajim Adam 1000de 1000 hakli 7800X3D ile 1660 super kullandim aylarca cs valorantta 800+ fps aldim o zaman 1660super>5080 OC sanirim ters yerinden bakarsak.Bir dakika bir dakikaaaaaaaaaaaaa sen biraz önce bir "VS" sitesiyle fikrini ittirmeye mi çalıştın.
Sana global kaynağın babasıyla Tom's Hardware 'den SS atarak seni hava almaya yolluyoruz. Uyardım çooook uyardım. Tükürdüğünü yalamamak için insanlara bu kadar zarar veren fikirlerini dayatamazsın.
Alıntıyı görüntüle
Miss gibi makina güle güle kullanAlıntıyı görüntüle
@Abdullah Hacıgül abi uzun bakışmalar sonucu siparişi geçtim 5070ti ararken aylardır 5080 sahibi olduk teşekkür ederim![]()
Sağol abi teşekkür ederim peşin fiyatına bu fiyata mümkün değil bir daha bulunmaz zamlar kapıda bide parçaları da iyiydi bilinmeyen bir ürün görmedim sordum gamegaraja ekran kartı şuan 5080 gamerock dediler inşallah stok değişmez o denk gelirMiss gibi makina güle güle kullan
Gamerock ise baya iyiSağol abi teşekkür ederim peşin fiyatına bu fiyata mümkün değil bir daha bulunmaz zamlar kapıda bide parçaları da iyiydi bilinmeyen bir ürün görmedim sordum gamegaraja ekran kartı şuan 5080 gamerock dediler inşallah stok değişmez o denk gelir![]()
Ben yukarıda paylaştığım sistemi aldım bilmiyorum fark var mı çok aralarında bence s2 gayet fiyat açısından iyi gibi bütçe meselesi tabititan s2 mi almak mantıklı titan s3 mü ? 5080 li başka sistem öneriniz varmı dostalr ?
Gamerock ise baya iyi![]()
abi dediğin bu 10 taksit ne zmaana kadar birde tabletlerde de var mıMiss gibi makina güle güle kullan