Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

1000079964.webp

@Abdullah Hacıgül abi uzun bakışmalar sonucu siparişi geçtim 5070ti ararken aylardır 5080 sahibi olduk teşekkür ederim 😄

Bir dakika bir dakikaaaaaaaaaaaaa sen biraz önce bir "VS" sitesiyle fikrini ittirmeye mi çalıştın.

Sana global kaynağın babasıyla Tom's Hardware 'den SS atarak seni hava almaya yolluyoruz. Uyardım çooook uyardım. Tükürdüğünü yalamamak için insanlara bu kadar zarar veren fikirlerini dayatamazsın.

Alıntıyı görüntüle
@İsimbulamajim Adam 1000de 1000 hakli 7800X3D ile 1660 super kullandim aylarca cs valorantta 800+ fps aldim o zaman 1660super>5080 OC sanirim ters yerinden bakarsak.

Dumduz dogru konusmus eleman 7500F 14400F alan BILINCLI tuketici 1440p icin aliyodur cs valo oynayacak adam azicik akli varsa islemcisini iyi alir 540 hz ekraninda 1660superle olsun takilir benim gibi. Sonrasinda da gidip laf olsun diye 6750XT aldim bu arada bi fark bile yok competitive oyunlarda. Forumda goruyoruz sonra 100lerce başlık var csde fpsim dusuk diye agliyor millet bakiyosun 1080p setup faceit icin dizmis 7500Fe 5070 takmis %1 low cok düşük diyor.

Taksit seçeneğinden dolayı sistemler mantıklı burada ama hb garantiye hiç taksit seçeneği sunmamış vade farksız. Ben elendim, alanlara hayırlı olsun.

Sağol abi teşekkür ederim peşin fiyatına bu fiyata mümkün değil bir daha bulunmaz zamlar kapıda bide parçaları da iyiydi bilinmeyen bir ürün görmedim sordum gamegaraja ekran kartı şuan 5080 gamerock dediler inşallah stok değişmez o denk gelir 😄
Gamerock ise baya iyi :D

titan s2 mi almak mantıklı titan s3 mü ? 5080 li başka sistem öneriniz varmı dostalr ?

titan s2 mi almak mantıklı titan s3 mü ? 5080 li başka sistem öneriniz varmı dostalr ?
Ben yukarıda paylaştığım sistemi aldım bilmiyorum fark var mı çok aralarında bence s2 gayet fiyat açısından iyi gibi bütçe meselesi tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamerock ise baya iyi :D
1000079924.webp

Vallahi abi bende şaşkınım öyle yazdılar tekrar sordum onayladılar ama inşallah stok bitmez 😄
Birde ramlere 5600 yazmışlar o yanlış sonra düzelttiler 6000 mhz cl 36

1762871487024.webp

Bunun için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Alınabilitesi var mı? 5070 Ti versiyonu için limitim yetmiyor :(

Ben iptal ettim arkadaşlar gamegarajın tutumu yüzünden. Dandik parçalarla bilgisayar yapıp yolluyorla PSU'nun mov korumsı bile yok kasada kafama sinmemişti zaten. CL46'da kafamı karıştırıyordu. Her ay bilgisayar almıyoruz sonuçta alınca bari iyisini alalım. Ben itopyaya bakacağım @Abdullah Hacıgül yeni sistem yayınlayacak muhtemelen o olmasa bile şu anda güzel sistemler var MSI'lı Asuslu. Oem paketlerde yakında yazmışlar Donanım arşivi sistemi için. En azından bildiğimiz gördüğümüz ne geleceği belli olan bir şey alırız kaliteli bir şey alırız. Süpriz kutu durumu yok. 12 Taksit her ne kadar avantaj olsa da içime bir türlü sinmedi. Ben 5 Taksit itopyadan devam. Alanlara hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,343
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri