Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

sistem almaya niyetliyim bi süredir hayırlısı olsun şimdiden inşallah hepsiburada gibi yerlerde çıkmaz hiçbirşey değiştirilmiyor neyse ben alamıyacak gibi duruyorum herkese hayırlı uğurlu olsun kira ödemekten sıra gelmiyorki nefes almaya :)

inşallah olmaz ben de tam neler çıkacak emin değilim ama sana bir soru,
Aynı sistemi peşin ödeyip 50K'ya mı almak daha avantajlı yoksa peşin fiyatına 10 taksitle 58K'ya mı almak daha avantajlı?
10 taksitte 58knin daha avantajli olmasi için aylik 3.45% faize yatirabiliyor olmak gerek. Türkiye'deki faiz oranlarini cok iyi bilmiyorum ama size sunulan faiz oranini chatgpt'ye girip discounted cash flow analysis yap derseniz taksit mi mantikli onden odenme mi ogrenebilirsiniz.

Ancak benim gorusum: 50k'ya koyulsa zaten ~58 civarina vade farki ile benzer taksit yapilir. Bankacilara para kazandirmak icin borca girmeyin derim.

sistem almaya niyetliyim bi süredir hayırlısı olsun şimdiden inşallah hepsiburada gibi yerlerde çıkmaz hiçbirşey değiştirilmiyor neyse ben alamıyacak gibi duruyorum herkese hayırlı uğurlu olsun kira ödemekten sıra gelmiyorki nefes almaya :)

Hepsiburadaya gelse keşke. Taksit konusunda daha iyi bir site yok, hemen hemen her karta taksit yapıyor.
Lakin biz yine avucumuzu yalayacağız gibi duruyor.

Adam akıllı sistem gelmiyo, gelse de kartıma hiçbir site taksit yapmıyor diye (Vakıfbank) kasımı boş geçmeyelim diyip Sıcak Fırsatlarda paylaşılan Nextin 16k'lık TV'yi aldım.

Hepsiburadaya vade farksız taksitle 25-30 k civarı RTX 5060 sistem gelirse benzin döker yakarım kendimi.
25-30 k civarına 5060 lı sistem geleceğini sanmıyorum hocam gelse dahi tercih edileceğini sanmıyorum donanım bileşenleri yüzünden, umarım fiyatları arttırmadan vade farksız taksitli sistemler olur ve alabiliriz.

10 taksitte 58knin daha avantajli olmasi için aylik 3.45% faize yatirabiliyor olmak gerek. Türkiye'deki faiz oranlarini cok iyi bilmiyorum ama size sunulan faiz oranini chatgpt'ye girip discounted cash flow analysis yap derseniz taksit mi mantikli onden odenme mi ogrenebilirsiniz.

Ancak benim gorusum: 50k'ya koyulsa zaten ~58 civarina vade farki ile benzer taksit yapilir. Bankacilara para kazandirmak icin borca girmeyin derim.
Ben de vadeliden uzak dururum ama zaten sorun şu ki kimse peşin fiyatına da 50K ya sistem satmıyor

25-30 k civarına 5060 lı sistem geleceğini sanmıyorum hocam gelse dahi tercih edileceğini sanmıyorum donanım bileşenleri yüzünden, umarım fiyatları arttırmadan vade farksız taksitli sistemler olur ve alabiliriz.

RX 9060 da olur, yeter ki şu bütçeler için bir sistem gelsin vallahi kuruduk bittik ya. Kasım geliyor bekleyin, pc almayın dedi herkes.
Kasım geldi DDR4 sistemler 30 dan satılıyor. Adam gibi örgütlenip hakkımızı aramazsak seneye rx 580 trendyol pcleri bile uzaktan ekmek banarak izleyecez.

@Abdullah Hacıgül duy sesimizi.

Sistemler güzel olur umarım

Kesin olamayan bir şey üstünden konu açılması garip olmuş , sistem olarak da bence her türlü vatan sistemlerini beklemek daha mantıklı. Geçen yıl ayın 16 sı ile 27 sin de çıkartmışlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,609
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri