Neler Yeni

Donanım arşivi videosu gamepower saber rgb klavye 2 ayda tuşların bozulması

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
donanım arşivi videosunu izleyerek bu klavyeden aldım 2 ayda tuşlar pert oldu 1 tuşa basana kadar 50 kere basmam gerekiyor özellikle z tuşu 3 tuşu ve oyun tuşları 2 ayda bu kadar nasıl temassızlık olur anlamıyorum her tuşa basarken temassızlık var can sıkmaya başladı çöpe mi atmamız gerekiyor 350 tl yi

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Berkay Arslan
donanım arşivi videosunu izleyerek bu klavyeden aldım 2 ayda tuşlar pert oldu 1 tuşa basana kadar 50 kere basmam gerekiyor özellikle z tuşu 3 tuşu ve oyun tuşları 2 ayda bu kadar nasıl temassızlık olur anlamıyorum her tuşa basarken temassızlık var can sıkmaya başladı çöpe mi atmamız gerekiyor 350 TL yi
Garantiye gönderin?

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede aynısı oldu. ben tamir edip birine sattım xD. muhtemelen o arkadaştada bozuldu ve bana sövüyor.
yav arkadaş güvenip alıyoruz iyi de bi para verdik 350 tl kadar olana bak 2 ay dayanmadı öyle oyun bagılmısı tuşların anasını aglatan biriside degilim temassızlıga bak 3 tuşuna basana kadar 50 kere basmam gerekiyor resmen kırıp çöpe atacam sinirden

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
yav arkadaş güvenip alıyoruz iyi de bi para verdik 350 TL kadar olana bak 2 ay dayanmadı öyle oyun bagılmısı tuşların anasını aglatan biriside degilim temassızlıga bak 3 tuşuna basana kadar 50 kere basmam gerekiyor resmen kırıp çöpe atacam sinirden
tuşları çıkarın. temizleyin. tuşlar basmaya başlar büyük ihtimal ile. ondan sonra satın gitsin xD
300e satılır o muhtemelen

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tuşları çıkarın. temizleyin. tuşlar basmaya başlar büyük ihtimal ile. ondan sonra satın gitsin xD
300e satılır o muhtemelen
hepsini yaptım tek tek söktüm süpürdüm çektim temizledim yok banamısın demiyor

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gamepower klavyelerde öyle bir sorun var maalesef

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Selamlar öncelikle geçmiş olsun bu tarz çin malı markalarda yaşanabiliyor
öncelikle n11 üzerinden satıcıya mail veya telefon ile ulaşmalısınız
daha sonra satıcıya durumu aktarmalısınız o da size bu durumu çözmek için bir kargo takip no su verecek sizde anlaşmalı kargo firmasına gidip ürünü kargolayacaksınız
satıcı veya yetkili firma da size tamir edip yollayacak

bu sürec 1 ayı bulabilir bilginiz olsun

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hepsini yaptım tek tek söktüm süpürdüm çektim temizledim yok banamısın demiyor
N11 ile iletişime geçin. ürünün arızalı olduğunu söyleyin. ürün değişimi veya para iadesi yapılmasını isteyin.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
N11 ile iletişime geçin. ürünün arızalı olduğunu söyleyin. ürün değişimi veya para iadesi yapılmasını isteyin.
dedigin gibi yaptım reis n11 le iletişime geçip yetkili teknik servis numarasını aldım garanti belgesindede varmış onlarla iletişime geçecem bakalım nolacak

Top Bottom