Pek bana hitap eden tarzda filmler değiller. Ayrıca Instagram sağ olsun yemediğim spoiler kalmadı.Bu arada izlemediysen cidden izle infinity war ve end game'i.
La zibilyon kişinin izlediği film .Niye spoiler atıyorsunuz?
Bu kadar karekterlerin arasında TEK BİLDİĞİMİ [Tony Stark] seçmen baya iyi olmuş.Selamlar,
İlk videonun üstünden çok uzun süre geçti farkındayım.
Ama belli aksaklıklardan dolayı yavaş yavaş toparlamaya başladık.
İlk videoyu izlemeyenler tıklayabilir.
Bu fragmanda herkes gözükmüyor.
Fakat kadromuz şu şekilde:
@DonanımFikir @Furkan Aslan @Doğukan Fidan @epica59 @Vartex @kadiks @Flew @intel pentium @Barış Yalçın @Ercü @crazyboy40
@isikt11 @cagan_32 @Sevdiği Üyeler Ban yedi @Lelouch vi Britannia! @Emir Aydın @Abdullah Hacıgül
Bu da videomuz!
O kadarını sen bileceksinBunun bununla ne ilgisi var
Şunu görünce gelen yıkılma hissiSelamlar,
İlk videonun üstünden çok uzun süre geçti farkındayım.
Ama belli aksaklıklardan dolayı yavaş yavaş toparlamaya başladık.
İlk videoyu izlemeyenler tıklayabilir.
Bu fragmanda herkes gözükmüyor.
Fakat kadromuz şu şekilde:
@DonanımFikir @Furkan Aslan @Doğukan Fidan @epica59 @Vartex @kadiks @Flew @intel pentium @Barış Yalçın @Ercü @crazyboy40
@isikt11 @cagan_32 @Sevdiği Üyeler Ban yedi @Lelouch vi Britannia! @Emir Aydın @Abdullah Hacıgül
Bu da videomuz!
Şaka yapıyom lan, altı üstü koleksiyonuma bir parça daha eklendi.Şunu görünce gelen yıkılma hissi
Alıntıyı görüntüle
Aynen filmin kendisinde olacak. Fragmana hepsi sığmadı.Abla ya etiket bildirimi gelmedi şimdi görüyorum, bu etiketlenenler filmin kendisinde mi olacak? Beni de eklediğin için sonsuz teşekkür ederim sana.
Güzel koleksiyon.Şaka yapıyom lan, altı üstü koleksiyonuma bir parça daha eklendi.
Alıntıyı görüntüle
Film ne zaman çıkacak tarih var mı? Galaya davet edilmek isterim.Aynen filmin kendisinde olacak. Fragmana hepsi sığmadı.
Rica ederim ne demek.
Güzel koleksiyon.
Pandemi dolayısıyla gala olmayacak.Film ne zaman çıkacak tarih var mı? Galaya davet edilmek isterim.