atamam link stok kalmaz sonra nasl sistem olursa alayım tavsiyen?Nerde hangi site
atamam link stok kalmaz sonra nasl sistem olursa alayım tavsiyen?Nerde hangi site
Parçalara bağlı kardeş görmeden nasıl diyelim al, alma. Büyük ihtimalle biliyoruzdur zaten korkma. Gamegaraj da olması lazım o fiyat bandıatamam link stok kalmaz sonra nasl sistem olursa alayım tavsiyen?
6500xt de olabilir yalnız.@Sadece Ölüler Görür 1650ler vok a ayrılmamış demekki
Abi rtx 3050 altı mı üstü mü peki?Düşük bütçe
Aga düşük bütçeye girmez o be. Helede pci 4.0 olursa. Max 6999 lira gibi bir fiyat bekliyorum6500xt de olabilir yalnız.
çok yararlı oldu abi sağol
E iyi de en son cikan sistemde 1650 idi. Bu 1650 olmaz bence.Aga düşük bütçeye girmez o be. Helede pci 4.0 olursa. Max 6999 lira gibi bir fiyat bekliyorum
AAMD olması kötü değilmi yazılımları vs
abi Ankara itopya mağazası hakkında bilgi varmıDüşük bütçe
Aynı olmayacak diye bir kural yok. Tahmin benimkisi ama bakalımE iyi de en son cikan sistemde 1650 idi. Bu 1650 olmaz bence.
Ne alaka ? saygıda bir kusurum oldugunu düşünmüyorum kuralları okudumda geldim hocam 3-4 defa okudum bi kusurummu var@SendyGood @Abdullah Hacıgül ’ün askerlik arkadaşı falan mısın knka?
O anlamda söylemediğimi iyi biliyorsun zaten ama neyse yorumlarına bi bakayım dedim bi demişsin 3050 bi demişsin 1660s bi demişsin 6600xt bi demişsin apu bi demişsin 3060 mı geliyor fkdkgkskekgkfsNe alaka ? saygıda bir kusurum oldugunu düşünmüyorum kuralları okudumda geldim hocam 3-4 defa okudum bi kusurummu var