Neler Yeni

Donanım Arşivi yeni sistem geliyor olabilir

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Benim bütçem 8.5k maksimum 9k sizce beklemelimiyim artık bıktım kaç yıldır pc almaya çalışıyorum ama hala alamadım;(

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
FRIDAY'i 8.5 kurdan hesaplayınca 8500tl yapıyor.
O öyle hesaplanmaz bak öğreteyim sen malı düşük kurdan alırsan düşük fiyattan verebilirsin aynı defalarca ekran kartı fiyatına sistem yaptığımız gibi önemli olan sabit kurda iyi sistem yapmak :*

Cynical

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammed Özdemir
Arkadaşlar fiyatın her halükarda gayet güzel indirimli çıkacağı kesin bir şey. Fakat asıl önemli soru stok ne kadar olacak ? Bu kadar popüler ve kendini kanıtlamış bir insanın çıkaracağı sistemi o gün on binlerce insan bekleyecek. Yetişmeniz çok zor ama yine de iyi şanslar herkese

hrh_mx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Merve
Sistemler genel olarak saat kaçta çıkıyor? Cumartesi çalışıyorum, ona göre beklentim olsun 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
O öyle hesaplanmaz bak öğreteyim sen malı düşük kurdan alırsan düşük fiyattan verebilirsin aynı defalarca ekran kartı fiyatına sistem yaptığımız gibi önemli olan sabit kurda iyi sistem yapmak :*
Hocam, fiyat hakkında üstten bilgi verseniz olmaz mı? 10.000 altı-üstü gibi. Ona göre kartları ayarlayalım.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Hocam ztn aynı zamanlarda onunda bşr sistemi vardı 3060 ve i5 ti yanlış hatırlamıyorsam oda 10k idi senin sistemde birde sende 3060ti ve 5600x var çok iyi fiyattı ozmn

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İstanbul Sefiri
Abdullah Abi giriş ,orta veya üst gibi sistemin segmentini belirtsen güzel olur.

Top Bottom