1660 ti 9999tlGerçekten insanlar çok garip beklemediğiniz bir sistem diyorum 3050 diyor...
1660 ti 9999tlGerçekten insanlar çok garip beklemediğiniz bir sistem diyorum 3050 diyor...
Reis bari fiyat yada ekran karti soylesende herkes kesesini ona gore ayarlasa ve mumkunse stok bilgisi cunku saniyeler icinde bitiyor en kotu gider magazada bekleriz @Abdullah HacıgülGerçekten insanlar çok garip beklemediğiniz bir sistem diyorum 3050 diyor...
Amd mi Nvidia mı?Gerçekten insanlar çok garip beklemediğiniz bir sistem diyorum 3050 diyor...
Hayırlı olsun dostlar.Madem hiç beklenmeyen sistem.
Tahminim apu.
gtx 1660 super olabilir veya rx6600 xt içime doğduGerçekten insanlar çok garip beklemediğiniz bir sistem diyorum 3050 diyor...
Aga daha önce tahmin etmediğiniz bir sistem demiş adam2 kelime bir şey söyleyeyim dedim kursağımda bıraktı neyse herkes 10k kenara koysun ne olur ne olmaz 9k ya 3050 li gelirse kapılır
Hocam hangi anlamda beklenmeyen bir pc olacağı hakkında bir fikri olmayanlar böyle düşünüyor.Gerçekten insanlar çok garip beklemediğiniz bir sistem diyorum 3050 diyor...
Ekran kartı fiyatına 5600g sistemAmd mi Nvidia mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun dostlar.
Hocam siz niye bu adama taktınızAmd mi Nvidia mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun dostlar.
Allah Allah sistemin fiyatı 9999TL idi sanirim...Yalnız hocam siz bahsettiğiniz sistemi çıkardığınızda dolar 8.5 TL iken vok friday çıktığında dolar 13 TL idi. O kadar şaka gibi değil bence.
FRIDAY'i 8.5 kurdan hesaplayınca 8500tl yapıyor.Allah Allah sistemin fiyatı 9999TL idi sanirim...