Powercolor dediğin marka s tier kartlarıyla zirve de palit dediğin de yıllardır bu işte.kıyaslama yapılan sistemler genelde mahmut marka kasa gudibik marka ram palit powercolor marka ekran kartı olan markasız sistemler
Powercolor dediğin marka s tier kartlarıyla zirve de palit dediğin de yıllardır bu işte.kıyaslama yapılan sistemler genelde mahmut marka kasa gudibik marka ram palit powercolor marka ekran kartı olan markasız sistemler
saçma demedim adm ye sıcak bakmıyorum dedim yazdıklarının hiç birini demedım amd ekran kartına sıcak bakmıyorum dedım rtx 3050 yeterli dedım ama fıyatlar ucmuşNoldu hani rx6600 dandikti sana göre , rtx 3050 sana göre daha iyiydi ve rx6600 almak saçmaydı
Bugmu oldu nasıl oldubende açıldı
linki buldumBugmu oldu nasıl oldu
İkisinde de bekle yapış ekrana telefon tablet evdeki bütün cihazları ananı babanı hepsini toplaİtopya sitesinde mi bekleyek youtube açıklamasına mi gelcek yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
*link
linki buldum
bizde yalan yok ama inşallah banlanmayız
Hocam nasıl buldunuz ?bizde yalan yok ama inşallah banlanmayız
DA-G5/AMD Ryzen 5 5600X/ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
DA-G5/AMD Ryzen 5 5600X/ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'daitopya.com
video üzerinde ki link kopyalamış.Bende önceden giriş yapmıştım lakin sepete eklenmiyor tabii ki.Hocam nasıl buldunuz ?