Site çökük değil stok bitti. F5 atmaya devam edin 5 dk önce satın aldım ben. İptal olan siparişler stok a ekleniyor.hocam alabiliyorsanız alın site çökük.
Site çökük değil stok bitti. F5 atmaya devam edin 5 dk önce satın aldım ben. İptal olan siparişler stok a ekleniyor.hocam alabiliyorsanız alın site çökük.
Şunu söyleyeyim net kargo ile benim aram hiç iyi değil. Allahın verdiği en büyük ızdırap benim için ssd ile klavyemi rehin aldılar kaç gündür getirmiyorlar. (Dağıtıma yetişmiyor ve Mersin de olmadığı için her gün adanaya gidip geliyor kargom)Anladım Teşekkür Ederim Peki Ne Xaman Grlir İlk Defa Alışveriş Yapıyorum Bu Sitefen
evet hocam dediğiniz gibiymiş.Site çökük değil stok bitti. F5 atmaya devam edin 5 dk önce satın aldım ben. İptal olan siparişler stok a ekleniyor.
Alamazsın 3200 mhz destekliyorH510m-e anakart ile 3600mhz ram kullanabilir miyim?
Hocam o sorun 50 geceden sonra düzeldi çoğu kişi o ara aldı ama ram değiştirince hala alınıyor sanırım.Stok tükendi gözüküyor ilk dakikadan beri denedik alamadık sepetten adres seçimine geçmedi sepetinde ki ürünlerde stok veya fiyat değişimi oldu diyerek. Hala alabilen var mı
Amacınız nedir bu çocuk kendi emekleriyle birşeyler yapıyorSistem başına 500 TL komisyon alsam.
750×500=375.000 TL
Deli para
Elimde gskill 3600 Cl 18 var hangisini kullanmalıyımAlamazsın 3200 mhz destekliyor
Hocam asrtık bitti gibi. Bence yine al satçılara bırakır.Stok bulunuyor. Ram olarak 3200 MHz olanı 0,18 kuruş farkla aynı fiyata alabiliyorsunuz. Anlaşılan piyasa sistemlere doydu. Satmak için alan varsa elinde kalacak gibi...
Aldınızmı Şey Kaç Günde Gelir Acaba?şuan adresteyim ikinciyi alabiliyorum
hemde aynı fiyat
ikinciyi almadım hocam.Aldınızmı Şey Kaç Günde Gelir Acaba?
Bursadayımgeri geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikinciyi almadım hocam.
çok sürmez bence çarşamba gelir. istanbuldayasınz