benim görüşüm gelecek olanı kullan 3200 cl 16 olanını zaten 3600 olanını kullansan bile yine 3200 alacaksın ama o cl 18 sonuçtaElimde gskill 3600 Cl 18 var hangisini kullanmalıyım
benim görüşüm gelecek olanı kullan 3200 cl 16 olanını zaten 3600 olanını kullansan bile yine 3200 alacaksın ama o cl 18 sonuçtaElimde gskill 3600 Cl 18 var hangisini kullanmalıyım
ben alabılıyorum ama kartım fraud bilmem nesını geçemedı dıyoStok tükendi gözüküyor ilk dakikadan beri denedik alamadık sepetten adres seçimine geçmedi sepetinde ki ürünlerde stok veya fiyat değişimi oldu diyerek. Hala alabilen var mı
yine bence hızlı gelir.Bursadayım
Anladım Teşekkürler Sağlam Gelsinde . Hayırlı Olsun Bu Arada.yine bence hızlı gelir.
Ama netkargo hakkında kötü yorum çok. Gerçi bana iyi bir deneyim verdiler
Teşekkürler.Anladım Teşekkürler Sağlam Gelsinde . Hayırlı Olsun Bu Arada.
İyi tahminim çıkmış. Stok hala var bu arada.RX 6600 olur diye düşünüyorum. F/P kart şuan.
Bende Aldım Net Kargo Kötüymüş Sanırım Umarım Sağlam Gelir . Ve İlk Defa İtopyadan Alışveriş Yapıyorum Bir Korkuyorumİyi tahminim çıkmış. Stok hala var bu arada.
Sistem böyle çıkarılır
Kutuda hasar varsa almazsiniz olur biter. Sorun yasamazsiniz.Bende Aldım Net Kargo Kötüymüş Sanırım Umarım Sağlam Gelir . Ve İlk Defa İtopyadan Alışveriş Yapıyorum Bir Korkuyorum
Anladım Teşekkür Ederim. Acaba Kaç Günde Gelir BursadayımKutuda hasar varsa almazsiniz olur biter. Sorun yasamazsiniz.