Arif 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 757 18 Nisan 2020 #27 Wraith Max hediye olabilir yani sağ gösterip sol vurabilir reis, ona göre şimdiden işlemci belli triplerine girmeyin Bu dünya krizinde sistem toplamaya devam ediyor
Wraith Max hediye olabilir yani sağ gösterip sol vurabilir reis, ona göre şimdiden işlemci belli triplerine girmeyin Bu dünya krizinde sistem toplamaya devam ediyor
H Hygundo 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Hüseyin Gündoğan 18 Nisan 2020 #28 Dolar olmuş 7 TL sistem alınacaksa ancak donanımarşivinin sağladığı f/p ile alınır. Yoksa şuanda her şey ateş pahası.
Dolar olmuş 7 TL sistem alınacaksa ancak donanımarşivinin sağladığı f/p ile alınır. Yoksa şuanda her şey ateş pahası.
B BaturAlp 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Batur Alp Avucan 18 Nisan 2020 #29 Abdullah Hacıgül yazmış: Bana gelince fazla mı acımasızsınız? çünkü bahsettiğin sistem özelliğini 6000TL'ye satıyorlar Devamı için tıklayın... abi yeni bilgisayar ne zaman gelicek seni bekliyorum yakın zamanda almayı bekliyorum 4 5 senelik pc ile oyun oynamaya çalışyorum pls cevap ver
Abdullah Hacıgül yazmış: Bana gelince fazla mı acımasızsınız? çünkü bahsettiğin sistem özelliğini 6000TL'ye satıyorlar Devamı için tıklayın... abi yeni bilgisayar ne zaman gelicek seni bekliyorum yakın zamanda almayı bekliyorum 4 5 senelik pc ile oyun oynamaya çalışyorum pls cevap ver