Mertmax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 8,106
İroni olsun diye dedim hocam bunu, arkadaş 24 gb ram ve 10 gb ekran kartı günümüz için ideal diyorYorumlar sanki vram artarsa fps artar gibi olmuş.
İroni olsun diye dedim hocam bunu, arkadaş 24 gb ram ve 10 gb ekran kartı günümüz için ideal diyorYorumlar sanki vram artarsa fps artar gibi olmuş.
Eee yani çıksınPost automatically merged:
5.nesil ryzen 7 apuları çıktıya
Ne? nE? NE? apu neyi kaldırır en fazla? 4 gb derken?Yeni nesil APU lar a ram iniz den fazla verip perfonmansı arttırabiliyoruz ama bence apu enfazla 4 gb kaldırır
orta oyunları diomEee yani çıksın
1080P ultra oynatacak güçte değil.
Apu dışında düşün. Bak mesela ben apu olmayan sistem önerisi istedim diyelim. O arkadaşda en az 10gb ekran kartı al dedi. Bende nazik bir şekilde en az 10gb demeyelimde 10gb olsa güzel olur kim istemez 10gb ne olursa olsun ister insan dimi?Olsa iyi olur diye bir şey yok, APU bu. 3070'li sistem falan değil.
Bu nasıl bir düşünce? Ram den verip performans artırmıyor.Yeni nesil APU lar a ram iniz den fazla verip perfonmansı arttırabiliyoruz ama bence apu enfazla 4 gb kaldırır
Doğru dostum işlemciye gömülü olarak olur.Yani benim bildiğim harici bir ekran kartı olmaz. Yanlış mıyım?
Taksit taksit yazmasanız hangi ortao yunlar csgo gibi espor oyunları mı?orta oyunları diom
Devrik cümle ile söylediğin için seni yanlış anlamışım ama şu @Erda Yıldırım isimli arkadaş ne anlatıyor ne yapmaya çalışıyor henüz bir fikrim yok.Apu dışında düşün. Bak mesela ben apu olmayan sistem önerisi istedim diyelim. O arkadaşda en az 10gb ekran kartı al dedi. Bende nazik bir şekilde en az 10gb demeyelimde 10gb olsa güzel olur kim istemez 10gb ne olursa olsun ister insan dimi?
Troll olduğunu düşünüyorum bu arkadaşın.Taksit taksit yazmasanız hangi ortao yunlar csgo gibi espor oyunları mı?
Ooo dostum sen yanlış biliyorsun apdullah obi yapacak 256 gb ram sonra o ramın 128 gb kısmını karta verip 2 adet 3090 ı geçeceksin.Devrik cümle ile söylediğin için seni yanlış anlamışım ama şu @Erda Yıldırım isimli arkadaş ne anlatıyor ne yapmaya çalışıyor henüz bir fikrim yok.
Post automatically merged:
Troll olduğunu düşünüyorum bu arkadaşın.
Ooo dostum sen yanlış biliyorsun apdullah obi yapacak 256 gb ram sonra o ramın 128 gb kısmını karta verip 2 adet 3090 ı geçeceksin.
Ya tamam her insan yanlış anlaşılabilir, yanlış anlayabilir ama bazıları dalga geçti resmen benle ya sinir krizi geçiriyordum burada elim ayağım titriyor.Devrik cümle ile söylediğin için seni yanlış anlamışım ama şu @Erda Yıldırım isimli arkadaş ne anlatıyor ne yapmaya çalışıyor henüz bir fikrim yok.
Post automatically merged:
Troll olduğunu düşünüyorum bu arkadaşın.
Diyorum Ki Yeni Nesil Apulara Yanlış Hatırlamıyorsam 32 GB ye kadar Ram den bellek Ekleyebiliyoruz Ben En fazla 4 GB kaldırır dedimNe? nE? NE? apu neyi kaldırır en fazla? 4 gb derken?