Donanım arşivi yeni sistem

Donanım arşivi yeni sistem çıkaracak mı?

• Oy kullanan toplam üye
    81
Olsa iyi olur diye bir şey yok, APU bu. 3070'li sistem falan değil.
Apu dışında düşün. Bak mesela ben apu olmayan sistem önerisi istedim diyelim. O arkadaşda en az 10gb ekran kartı al dedi. Bende nazik bir şekilde en az 10gb demeyelimde 10gb olsa güzel olur kim istemez 10gb ne olursa olsun ister insan dimi?

Yeni nesil APU lar a ram iniz den fazla verip perfonmansı arttırabiliyoruz ama bence apu enfazla 4 gb kaldırır
Bu nasıl bir düşünce? Ram den verip performans artırmıyor.
Kart vramı artırıabiliyor ve bu şekilde vram eksiği kapatılıyor yani ama bu performans artırmak için yeterli değil.

Apu dışında düşün. Bak mesela ben apu olmayan sistem önerisi istedim diyelim. O arkadaşda en az 10gb ekran kartı al dedi. Bende nazik bir şekilde en az 10gb demeyelimde 10gb olsa güzel olur kim istemez 10gb ne olursa olsun ister insan dimi?
Devrik cümle ile söylediğin için seni yanlış anlamışım ama şu @Erda Yıldırım isimli arkadaş ne anlatıyor ne yapmaya çalışıyor henüz bir fikrim yok.
Post automatically merged:

Taksit taksit yazmasanız hangi ortao yunlar csgo gibi espor oyunları mı?
Troll olduğunu düşünüyorum bu arkadaşın.

Devrik cümle ile söylediğin için seni yanlış anlamışım ama şu @Erda Yıldırım isimli arkadaş ne anlatıyor ne yapmaya çalışıyor henüz bir fikrim yok.

Ooo dostum sen yanlış biliyorsun apdullah obi yapacak 256 gb ram sonra o ramın 128 gb kısmını karta verip 2 adet 3090 ı geçeceksin.

Ya tamam her insan yanlış anlaşılabilir, yanlış anlayabilir ama bazıları dalga geçti resmen benle ya sinir krizi geçiriyordum burada elim ayağım titriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,237
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri