Neler Yeni

donanım arşivi yeni sistem

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
bence alakası yok insanlar düzgünce eleştrisini yaptı itopya ile yapılan hiçbir sistem bunun kadar fp dışı değildi ki o psu afedersiniz ama bana kalırsa saatli bomba sürekli elektrik kopması yaşayan biri olarak o psu benim için tamamen bombadan ibaret

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Abdullah abinin "kötü" sistem yaptığını hiç görmedim bazıları yok PSU ve Kasa kötü diyorlar f/p değil diyorlar o nankörlüktür işte. Abdullah abinin yaptığı tüm sistemler 10/10 ise bu 10/9 olunca hemen alınmaz diyorlar.
kanka aslında biraz da kişiye bagli psu ve kasa güzel olmayınca veya bazı şeyler yetersiz gelince ona göre f/p değildir belki de bunun nankorlukle alakası yok

Erenaek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdullah Eren Kavuklu
Abdullah abinin "kötü" sistem yaptığını hiç görmedim bazıları yok PSU ve Kasa kötü diyorlar f/p değil diyorlar o nankörlüktür işte. Abdullah abinin yaptığı tüm sistemler 10/10 ise bu 10/9 olunca hemen alınmaz diyorlar.
Kardeşim sana tavsiyem bu kralcılığı bırak. İnsanlar beğenmemiş ki kötü diyor herkes fikrinde hür. Sen de çık güzel sistem alınır de kimse sana sataşmıyor değil mi ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Kardeşim sana tavsiyem bu kralcılığı bırak. İnsanlar beğenmemiş ki kötü diyor herkes fikrinde hür. Sen de çık güzel sistem alınır de kimse sana sataşmıyor değil mi ?
Abdullah abi "kral" diye bir şey yazmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Neden anlamak istemiyorsunuz bakın artık bırakın bu yalakalığı bunu hepimiz biliyoruz abdullah abinin üzerine bi toplum üzerinden yalakalık illa var abdullah sizin abinizse benimde abim adam alınmaz diyosa almasın alan alır yapan yapıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla herkes beğenecek diye bişey yok

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Neden anlamak istemiyorsunuz bakın artık bırakın bu yalakalığı bunu hepimiz biliyoruz abdullah abinin üzerine bi toplum üzerinden yalakalık illa var abdullah sizin abinizse benimde abim adam alınmaz diyosa almasın alan alır yapan yapıyo
Yalakalıktan nefret eden ben yalaka oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazmana gerek yok 3 cümlenden 2 si Abdullah abi.
Saygı.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
10/9 değil işte olsa bu kadar eleştiri almaz. Normal bi sistem olmuş. Cem yilmazin komik olmayan film yapmasi gibi durum.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Abdullah abi "kral" diye bir şey yazmadım
kanka öyle de her yapilan şeye cok iyi yapılmış demeliymisiz gibi lanse etmissin aksini düşünenlere de nankör damgasi yapistirmissin bu sistem bana kalırsa kral f/p bir sistem degil bunu söylemek de nankorluk degil

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,636
Üyeler
165,857
Son üye