Neler Yeni

donanım arşivi yeni sistem

Lowe

80+ Bronze
bilmiyorum abdullahı ağır eleştirince konu kilitliyor veya tartışmaya izin bile vermiyor. Neden daha fazla yayılmasın diye mi konu dışına taşınmasın diye mi? saygısızlık yapanı banlar geçersin ama konu kilitlemek hoş değil. Kendine gelince en iyi sen oluyorsun başkası yapınca kendine yediremiyorsun hiçbir zaman tamam bu akımı sen getirdin ona laf yok ama iyiye de iyi demek lazım (pc hocasının çıkardığı son sistemden bahsetmiyorum)

Son düzenleme:

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Baran
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Beni üzen pchocasinin sistemine ok atmasiydi harici alingan olabilir bir sey diyemem
pc hocasının sistemi kötüyse bana bi tane o özelliklerde o fiyata bi hazır sistem yollayın haklısınız dicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben alcaktimda vazgeçtim kasa ve PSU dan dolayı
Gg6 al intelde gelcekmiş glb

bilmiyorum abdullahı ağır eleştirince konu kilitliyor veya tartışmaya izin bile vermiyor. Neden daha fazla yayılmasın diye mi konu dışına taşınmasın diye mi? saygısızlık yapanı banlar geçersin ama konu kilitlemek hoş değil. Kendine gelince en iyi sen oluyorsun başkası yapınca kendine yediremiyorsun ben hiçbir zaman tamam bu akımı sen getirdin ona laf yok ama iyiye de iyi demek lazım (pc hocasının çıkardığı son sistemden bahsetmiyorum)
Çok haklısın ama anlatamassın

Valla bu gece dua okuyarak yatıcam banlanmıyom diye bu forumu seviyorum boş yere banlanırsam güzel olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
pc hocasının sistemi kötüyse bana bi tane o özelliklerde o fiyata bi hazır sistem yollayın haklısınız dicem

Gg6 al intelde gelcekmiş glb
Ya intel olan cok güzeldi. Amd olanin islemci iyi degildi ama sat al yapsan gene karliydi ondan dolayı keşke isini iyi yapana laf atmasaydi . 2060 li sistem bunun içinden geçer. Kendisi 5500 işlemciyi gömüyor ama sonra ürüne ekletiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Yanlış Bilgilendirme
Ya intel olan cok güzeldi. Amd olanin islemci iyi degildi ama sat al yapsan gene karliydi ondan dolayı keşke isini iyi yapana laf atmasaydi . 2060 li sistem bunun içinden geçer. Kendisi 5500 işlemciyi gömüyor ama sonra ürüne ekletiyor.
Valla bugün pchocasının sisteme salladı daha düne kadar kendisi övmüyomuydu i3 12100f i

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
ben valla 4500ü sattım bile 😁😁 r5 5500 alcam Allah'ın izniyle.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Valla bugün pchocasının sisteme salladı daha düne kadar kendisi övmüyomuydu i3 12100f i
Aynen bana da laf etti. 6600xt ve 12100f rahat olurdu bu fiyata dedim , herkes uzman ona en az 12400 olmasi lazim diyor. Yahu %4 darbogaz yapiversin o fiyata işlemci bedava. Ben kullaniyorum manuel topladim bebek gibi sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Aynen bana da laf etti. 6600xt ve 12100f rahat olurdu bu fiyata dedim , herkes uzman ona en az 12400 olmasi lazim diyor. Yahu %4 darbogaz yapiversin o fiyata işlemci bedava. Ben kullaniyorum manuel topladim bebek gibi sistem
Gördüm herkes uzman demiş işte yapcsk bişi yok

Beyler ben yatar inşallah ban yemeyiz hakkınızı helal edin

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Neyse cok gıybet ettik, totomuza tekme yemeden kapatalim ne kadar onun forumu olsa da muhabbetimiz güzel 😂 iyi geceler

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
benim anlamadığım şu, bu adam neden hep azarlayarak ve üstten konuşuyor?

Top Bottom