memz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
yokmu arttıran%96.9 apu
yokmu arttıran%96.9 apu
Ben daha yüksek söyledimyokmu arttıran
100-200 Stokla ekran kartlı sistem çıkacağına stok sorunu olmayan APU sistem çıksın daha iyi.zaten 1m özel sistem için ekran kartı firmalarını arıyorum bana 100-200 stok veriyolar az geliyor demişti (demek ki ekran kartsız bir sistem hazırlama niyetinde değil ) bunun üzerinden baya bi süre geçti bu süre zarfında gerekli anlaşmayı yapmış olacağını düşünüyorum sizin dediklerinizin aksine ekran kartlı bir sistem bekliyorum
dahada arttıranBen daha yüksek söyledim
demek istediğim şu muhtemelen stoğu yüksek bir anlaşma hazırladı onunla beraber geliyor100-200 Stokla ekran kartlı sistem çıkacağına stok sorunu olmayan APU sistem çıksın daha iyi.
MD3 bir yıl sonra çıkacak.bi ihtimalde monitörlü
Bendezaten 1m özel sistem için ekran kartı firmalarını arıyorum bana 100-200 stok veriyolar az geliyor demişti (demek ki ekran kartsız bir sistem hazırlama niyetinde değil ) bunun üzerinden baya bi süre geçti bu süre zarfında gerekli anlaşmayı yapmış olacağını düşünüyorum sizin dediklerinizin aksine ekran kartlı bir sistem bekliyorum
Apu olmiycak ama ne kullanır bilmiyorumçıkarcağı sistemde sizce hangi ekran kartını kullanır tahmin
zaten apu kullanıyorum dedim sistem alıyım apu geliyo offGelecekten geldim, apu toplamış.
incehesap ile yapabilir pny markası ile anlaşmalı olduğu için hazır sistemlerde pny kartlar varmış ekran kartlı çıkarsa incehesap ile yapar bence%96.9 apu