Parası sorun değil iade yapacaklar sonuçta. Parayı iade etmelerini beklemem zatenOnun iadesini isteyince para yatana kadar istediğin sistemin stoğu biter
Parası sorun değil iade yapacaklar sonuçta. Parayı iade etmelerini beklemem zatenOnun iadesini isteyince para yatana kadar istediğin sistemin stoğu biter
Para sorunu yoksa niye 5Klık sistem alıyorsun?Parası sorun değil iade yapacaklar sonuçta. Parayı iade etmelerini beklemem zaten
değişti çünkü daha iiKasayı değiştirip alacaktım ödeme ekranındayken arkadaşım ssd'yi değiştir dedi ben gaza geldim daha stok bitmez diye özelleştirme ekranına gittim geri tuşuna basacağıma sekmeyi kapattım hesaptanda çıkış yapılmış bidaha gir sistemi özelleştir derken değiştireceğim ssd'nin bittiği farkettim Allah'tan kasa bitmeden yetişebildim sistem bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan anakart neden h510
açıkladım zaten ilk mesajda stok bitmeden yetişemiyorum çünkü hiçbir sistemePara sorunu yoksa niye 5Klık sistem alıyorsun?
ekran kartı tek fanlı mı?Kasayı değiştirip alacaktım ödeme ekranındayken arkadaşım ssd'yi değiştir dedi ben gaza geldim daha stok bitmez diye özelleştirme ekranına gittim geri tuşuna basacağıma sekmeyi kapattım hesaptanda çıkış yapılmış bidaha gir sistemi özelleştir derken değiştireceğim ssd'nin bittiği farkettim Allah'tan kasa bitmeden yetişebildim sistem bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan anakart neden h510
Güzel kardeşim demek istediğini anlamadın herhalde adam f/p arıyor, gidip şuan 12klık sistemi 10k dan sattıklarında gidip 10klık sistemi almayı herkes gibi o da tercih ediyor. Belki 6-6.5bin tl gibi rakamlara daha iyi sistem çıkar. Adam onu beklemek istemiş ama bunu da kaçırmak istememiş. E şimdi diyelim çıktı aldı, bu sistemi iade etti, adamın parası her türlü gelcek ona güvenerek diğer sistemi alcak yani.Para sorunu yoksa niye 5Klık sistem alıyorsun?
Bildiğim kadarıyla hayırekran kartı tek fanlı mı?
hayır tuf almışekran kartı tek fanlı mı?
Oh be içim rahat etti valla bide onun şüphesine düşecektim Abdullah abiye çok teşekkürlerhayır tuf almış
Tam olarak durum bu teşekkür ederim. Birde soruma cevap verseniz süper olurGüzel kardeşim demek istediğini anlamadın herhalde adam f/p arıyor, gidip şuan 12klık sistemi 10k dan sattıklarında gidip 10klık sistemi almayı herkes gibi o da tercih ediyor. Belki 6-6.5bin TL gibi rakamlara daha iyi sistem çıkar. Adam onu beklemek istemiş ama bunu da kaçırmak istememiş. E şimdi diyelim çıktı aldı, bu sistemi iade etti, adamın parası her türlü gelcek ona güvenerek diğer sistemi alcak yani.