- Reaksiyon skoru
- 72
Biz fakirler kendimizi avuturken.
Biraz sabret.
Sevinç kapısının anahtarı, sabırdır.
[Biraz sabret.
Biz fakirler kendimizi avuturken.
Biraz sabret.
[Biraz sabret.
Benimde 110 k borcum var. İşe işten eve ot gibi yaşıyordum la. En son dedim böyle hayat mı olur aldım monitorle birlikte 5.5 k ya. Kredi ödemeye devam hayat ucu ucuna.Arkadaşlar ben bu sistem için ocaktan beri bekliyorum şansıma corona illeti çıktı son maaşımla birlikte bütçem 4050 TL sizce yeni sistemi alabilirmiyim? Şuan ağlıyasım var bir ay daha bekleyemem..
Kral 110 k ne *** berat albayrakla projeye mi girdin. Bu kadar borç nasıl oldu?Benimde 110 k borcum var. İşe işten eve ot gibi yaşıyordum la. En son dedim böyle hayat mı olur aldım monitorle birlikte 5.5 k ya. Kredi ödemeye devam hayat ucu ucuna.
Ev borcuKral 110 k ne *** berat albayrakla projeye mi girdin. Bu kadar borç nasıl oldu?
Allah kolaylık versin reis. İnşallah borçları bir an önce bitirip rahatlarsın.Ev borcu
Sağolasın daha yeni başladım .2025 te bitiyor. 5 yıl ot gibi yasamayim diye aldım işte PC yi.Allah kolaylık versin reis. İnşallah borçları bir an önce bitirip rahatlarsın.
Keşke pc almakla bitse upgrade i var oyunu var masraf bitmiyor.Sağolasın daha yeni başladım .2025 te bitiyor. 5 yıl ot gibi yasamayim diye aldım işte PC yi.
R7 2700x 1660 süper 256 M2:SSD 2 TB HDD 16 GB ram aldım. 5 sene yeterKeşke pc almakla bitse upgrade i var oyunu var masraf bitmiyor.
3 sene sonra grafik ayarlarını biraz düşersin gibime geliyor.R7 2700x 1660 süper 256 M2:SSD 2 TB HDD 16 GB RAM aldım. 5 sene yeter
İşlemci ucuz bir şey olmayacak gibi gözüküyor. Min. 3600(soğutucu hediye) veya 2700x kullanılmış sanırım. Abdullah Abi'nin de böyle bir sisteme gidip 8gb ram veya rx580 takacağını da zannetmiyorum. Fiyat tahminimce dolar kurunu da hesaplarsak 5000TL den az olmayacak gibi gözüküyor. Haziran ayındaki sistemden umudum var benimYeni çıkacak sistem sizce nekadar bir fiyat aralığında olacak? Ve nezaman çıkıcak? Stokları tahminen nekadar olur? Tahminleri bekliyorum arkadaşlar
Ama o soğutucuyu Abdullah abi başka yerde de kullanabilir hiç belli olmaz6000 lira bekliyorum ve Ryzen 7 2700/x bekliyorum.