DONANIM ARŞİVİN AYAKLANMASI

Kur sabitlenmedi ve ürünler yüksek kurdan geldi diye bahaneler ile işin içinden sıyrılmaya çalışırlar büyük ihtimal. Bu konuda birlik ve beraberlik ile sıkı adımlarla ilerlenirse ancak o zaman çözüm olabilir bence.

nie dolar artınca 1 ay bekliyorlarmı yapıştırıyorlar zammı hemen
bu normal bir düşüş değil o yüzden her anda geri artabilir ben olsam en az 1 ay bekler fiyat düşürmezdim yoksa ortada ne sermaye kalır ne bir şey işi döndüremezsin tabi büyük firmalar nasıl yapıyor onu bilmem

bu normal bir düşüş değil o yüzden her anda geri artabilir ben olsam en az 1 ay bekler fiyat düşürmezdim yoksa ortada ne sermaye kalır ne bir şey işi döndüremezsin tabi büyük firmalar nasıl yapıyor onu bilmem
bu normal artış diyip bekleyelim zam yapmayalım diyeni görmedim bu arada haklısın sana sözüm yok ama böyle yani

Dolar 17 TL iken aldığı ürünleri doları 14 TL baz alarak satması kendisini zarara uğratmayacak mı? Stoklar yenilenene kadar fiyatlar böyle gider.
Ne alakası var 10 tl ye aldığı malı dolar artnca hâlâ 12ye mi satıyor ben bir ticaretçi olarak söylüyorum bunu yerine koyabileceğin fiyata göre fiyat biçersin bir rüne

nie dolar artınca 1 ay bekliyorlarmı yapıştırıyorlar zammı hemen
Çünkü yeni ürün alırken eski fiyatından alamayacak esnaf fırsatçı olduğu için değil mecbur olduğu için stokçuluk yapıyor fahiş fiyat artışlarının sebebide bu

bu normal artış diyip bekleyelim zam yapmayalım diyeni görmedim bu arada haklısın sana sözüm yok ama böyle yani
yani hocam bu oynak piyasada neyin ne olacağı belli değil kimse belli bir süre geçmeden fiyat indiripte zarar yazmaz kendine kimse yapmaz sen olsan ben olsam kimse düşürmez atara gerek yok bence 2-3 günde bekleyip görmek en iyisi

hahahaha saçmalık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsterseniz direkt dolar kuruyla alışveriş yapalım ne dersiniz? Hahahahah

Monster markası dolar yükselince 1 gün içinde zam yapıyor şuan fiyatlar halen aynı !

Anlıyorum dolar sabit değil hareketli ama olmaz böyle.

Geri