Neler Yeni

Donanım Arşivi'nden Yeni F/P Gaming Laptop Gelir Mi?

4cosmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aydın
Selamlar, birkaç aylık süreçte Abddullah abi birkaç kez Lenovo Idepad serisi başta olmak üzere uygun fiyatlı 15-18k gibiydi galiba. İndirime giriyordu, tekrar böyle bir şey olma imkanı var mı?

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
Umarım indirim gelir , bu sene milyona yakın yeni öğrenci üniversiteye başlayacak, belki de baraj kalktığından ötürü en çok üniversiteye yerleşilen yıl olacak , kampanyalı güzel bir gaming laptop çok iyi olur.

4cosmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aydın
Umarım indirim gelir , bu sene milyona yakın yeni öğrenci üniversiteye başlayacak, belki de baraj kalktığından ötürü en çok üniversiteye yerleşilen yıl olacak , kampanyalı güzel bir gaming laptop çok iyi olur.
Kesinlikle. Bahsettiğin öğrencilerden biriside benim. Yani, üniversiteli ögrenciler için laptop gerekiyor. Bu konuda gaming laptop daha mantıklı oluyor her zaman. Abdullah hocam güzel bir indirim yaparsa almayı düşünüyorum. Lenovo ideapad gaming 3 olabilir veya acer 5 olabilir ryzen 5600h'lı olanlar. FP sayılabilecek ürünler bunlar. Ondan bunları örnek verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle. Bahsettiğin öğrencilerden biriside benim. Yani, üniversiteli ögrenciler için laptop gerekiyor. Bu konuda gaming laptop daha mantıklı oluyor her zaman. Abdullah hocam güzel bir indirim yaparsa almayı düşünüyorum. Lenovo ideapad gaming 3 olabilir veya acer 5 olabilir ryzen 5600h'lı olanlar. FP sayılabilecek ürünler bunlar. Ondan bunları örnek verdim.
3060'li ürünler hem ekran kartı hem vram bakımından mantıklı. O yüzden önceki indirimlerde olan gibi 3060li bir model olabilir.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
macbook air m2 almayı düşünmez misin

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Selamlar, birkaç aylık süreçte Abddullah abi birkaç kez Lenovo Idepad serisi başta olmak üzere uygun fiyatlı 15-18k gibiydi galiba. İndirime giriyordu, tekrar böyle bir şey olma imkanı var mı?
Olmaz, hele ki bu dolar kurunda. Gelse gelse anca 18k ya gelebilir.

4cosmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aydın
Olmaz, hele ki bu dolar kurunda. Gelse gelse anca 18k ya gelebilir.
Yani 18K bile laptop için şuan çok iyi bir fiyat. Umarım olur, Abdullah hocam bir el atarsa forumdaki bir çok arkadaş bunu bekliyor. Hemde zaten üniversiteye girecek olan ve bu bilgisayarı almak için bekleyen çok fazla kişi var.

@Abdullah Hacıgül gor abi bizi dolar leptoplara vurdu alinmiyor 😭
Valla abi sürekli masaüstü geliyor bizi bir gör ya.

umann

80+ Bronze
olabilrr

Yani 18K bile laptop için şuan çok iyi bir fiyat. Umarım olur, Abdullah hocam bir el atarsa forumdaki bir çok arkadaş bunu bekliyor. Hemde zaten üniversiteye girecek olan ve bu bilgisayarı almak için bekleyen çok fazla kişi var.

Valla abi sürekli masaüstü geliyor bizi bir gör ya.
masaüstüde hocam topalmıyorki masaüstü gelir umarım rtx 3060 lı

4cosmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aydın
olabilrr

masaüstüde hocam topalmıyorki masaüstü gelir umarım rtx 3060 lı
Hocam laptop daha mantıklı bu süreçte indirim olursa. Çünkü çoğu insan üniversiteye gidecek ve laptop gerekli. 3060'lı indirime girebilecek çok fazla laptop var. Lenovo ideapad gaming3, Acer nitro 3060 ryzen5600, hp omen 15 yine aynı şekilde 3060li modeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup Hatunoğlu
3060 Lenovo bekliyorum tam üni. Sınavı bittiği sıralarda indirimdeydi laptop bakacak durumda değildik , tercih bitti valiz hazırlıyoruz laptop lazım fiyatlara bak.. güzel bir indirim vs. Bekliyorum olursa Alicam ben de

4cosmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aydın
3060 Lenovo bekliyorum tam üni. Sınavı bittiği sıralarda indirimdeydi laptop bakacak durumda değildik , tercih bitti valiz hazırlıyoruz laptop lazım fiyatlara bak.. güzel bir indirim vs. Bekliyorum olursa Alicam ben de
Kesinlikle aynı durumdayım. Bekleyen üniversite dışarısında bile çok fazla kişi var. Umarım bir laptop indirim gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom