Donanım Arşivi'ne Karşı Saçma Laflar

yufuscuk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,451
Ya cidden bazı insanları anlamıyorum ya bu adamdan ne istiyorsunuz ya adam gelmiş monitör dahil 4800tl'ye pc çıkarıyor aynı şekilde adamın birisi geliyor ben tavsiye etmem diyor e git daha iyisini topla aynı şekilde instagramdan'da adama saçma şekilde cevaplar geliyor asla burdan kimsenin ismini falan vermeyeceğim sadece bu değil başka birçok şey yaşanıyor bizim bilmediğimiz adam ne yapıyor anlamıyorum tek amacı insanlara yardım etmek üstelik bazı twitch yayıncılarıda aynı şekilde saçma sapan şeyler yapıyor yani bu adamın ne suçu var bilmiyorum lütfen şu adama karşı tavırlarınıza dikkat edin...

Ya cidden bazı insanları anlamıyorum ya bu adamdan ne istiyorsunuz ya adam gelmiş monitör dahil 4800tl'ye PC çıkarıyor aynı şekilde adamın birisi geliyor ben tavsiye etmem diyor e git daha iyisini topla aynı şekilde instagramdan'da adama saçma şekilde cevaplar geliyor asla burdan kimsenin ismini falan vermeyeceğim sadece bu değil başka birçok şey yaşanıyor bizim bilmediğimiz adam ne yapıyor anlamıyorum tek amacı insanlara yardım etmek üstelik bazı twitch yayıncılarıda aynı şekilde saçma sapan şeyler yapıyor yani bu adamın ne suçu var bilmiyorum lütfen şu adama karşı tavırlarınıza dikkat edin...
Bunun "DONANIMLAR" kategorisi altındaki "Teknik Sorunlar" ile alakası nedir?

Ya cidden bazı insanları anlamıyorum ya bu adamdan ne istiyorsunuz ya adam gelmiş monitör dahil 4800tl'ye PC çıkarıyor aynı şekilde adamın birisi geliyor ben tavsiye etmem diyor e git daha iyisini topla aynı şekilde instagramdan'da adama saçma şekilde cevaplar geliyor asla burdan kimsenin ismini falan vermeyeceğim sadece bu değil başka birçok şey yaşanıyor bizim bilmediğimiz adam ne yapıyor anlamıyorum tek amacı insanlara yardım etmek üstelik bazı twitch yayıncılarıda aynı şekilde saçma sapan şeyler yapıyor yani bu adamın ne suçu var bilmiyorum lütfen şu adama karşı tavırlarınıza dikkat edin...
https://forum.donanimarsivi.com/konu/technopat-yine-dedi-diyecegini.231514/ buraya yazarsan fikirlerini açmıştımda ben konuyu ;)

Yether.
Bu arada konu yanlış kategoride.

Her insan saygı çerçevesi içinde eleştiri yapabilir şahsen sistem gayet güzel ama kart cidden o kadar kısa oynamada 78 Derece oluyor.Madem sistem alacağım 4-5 saat aralıksız oyun oynayabilirim sonuçta kendi paramla alıyorum sistem o kadar ucuz olacağına 200-300 TL pahalı olsaydı alanların kartları hem ısınmazdı daha stabil sistem olurdu.Şahsen bende önermem sistem güzel ama kart sıcak gerek yok.

Her insan saygı çerçevesi içinde eleştiri yapabilir şahsen sistem gayet güzel ama kart cidden o kadar kısa oynamada 78 Derece oluyor.Madem sistem alacağım 4-5 saat aralıksız oyun oynayabilirim sonuçta kendi paramla alıyorum sistem o kadar ucuz olacağına 200-300 TL pahalı olsaydı alanların kartları hem ısınmazdı daha stabil sistem olurdu.Şahsen bende önermem sistem güzel ama kart sıcak gerek yok
Hocam sistemin fiyatının farkındasınızdır bence fiyatına göre çok kaliteli

Hocam sistemin fiyatının farkındasınızdır bence fiyatına göre çok kaliteli
Kusura bakma ama sırf ucuz diye sıcak ekran kartı koymak şart mı ? Kardeşim 80 derece diyorum yani madem öyle düşündüler insan 300 TL pahalıya 2 fanlı model koyar ben o sıcaklığı görsem psikolojim bozulur.

Kusura bakma ama sırf ucuz diye sıcak ekran kartı koymak şart mı ? Kardeşim 80 derece diyorum yani madem öyle düşündüler insan 300 TL pahalıya 2 fanlı model koyar ben o sıcaklığı görsem psikolojim bozulur.
uv yaparsın yada kartı satarsın sıfır diye 300 tl verip üst modelini alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,743
Üyeler
190,092
Son üye
VinciKai
Geri