Neler Yeni

Donanım Arşivi'ne karşı yapılan sahte stok, sahte fiyat suçlamaları

Ahmet0291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Aslan
Özellikle de son zamanlarda sosyal medyada ve diğer forum sitelerinde Donanım Arşivi YouTube kanalının yayınlamış olduğu ''fiyat/performans'' sistemlerin yalan olduğu ile ilgili bir ton paylaşım görüyorum. Donanım Arşivi YouTube kanalı tarafından yayınlanan rakipsiz fiyatlı sistemlerde söylenen stokların kandırmaca olduğu, sistemlerin birkaç dakika stokta gözüküp daha sonra ''tükendi'' yazılarak fiyat yükseltildiğini iddia ediyorlar. Bu sayede prim kasılıyormuş. Şahsen ben böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum fakat bu konuda bir açıklama yapılması gerekmiyor mu?

1653679440769.png

1653679914504.png

1653680207728.png

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
önceden de oluyordu fakat zaten alan herkes storye ya da foruma atıyor satın alım fotoğrafını cahil topluluğu diyebiliriz bence

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Özellikle de son zamanlarda sosyal medyada ve diğer forum sitelerinde Donanım Arşivi YouTube kanalının yayınlamış olduğu ''fiyat/performans'' sistemlerin yalan olduğu ile ilgili bir ton paylaşım görüyorum. Donanım Arşivi YouTube kanalı tarafından yayınlanan rakipsiz fiyatlı sistemlerde söylenen stokların kandırmaca olduğu, sistemlerin birkaç dakika stokta gözüküp daha sonra ''tükendi'' yazılarak fiyat yükseltildiğini iddia ediyorlar. Bu sayede prim kasılıyormuş. Şahsen ben böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum fakat bu konuda bir açıklama yapılması gerekmiyor mu?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bomboş insanlar. tartışmaya, üstünde durmaya değmezler gerçekten.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Valla ben de alamiyom da alip sari sitede satan bile var 😂 el hizi midir nedir artik

Bünyamina

80+ Platinum

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
meyve veren ağaç taşlanır

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Abdullah abi en uygun sistemleri topluyor. Uygun olmayan sistemler bile tükeniyor çünkü talep çok fazla. Bu tarz yorumları art niyetli buluyorum.

GodlyPain

80+ Bronze
DA'nın bu yıl çıkardığı tüm sistemleri aldım, ofis açtık arkadaşlarla.
Abdullah abi sağolsun en az 20k cebimizde kaldı

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Klasik recep baltaş ve kitlesi, takmayın çok. Milletin karısına omurgasız diyecek kadar da aşağılık
Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor. _ Sayfa 29 _ Donanım Arşivi Fo...png

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne var bunda böyle boş insanlar hep olacaktır kulak asmayin

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir işi en iyi yaparsan mutlaka birileri seni aşağı çekmeye çalışır.
Abdullah abinin paylaştığı bir ürünü alıp hikayeye attım diye sayısız hakaret yedim. Dm'lerim hakaret mesajları ile doldu. 🙃

Ahmetgl08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Güli
Abdullah abimi karalamaya çalışıyorlar boş hepsi

Top Bottom