Kazmacı basi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Kulaklıklarda olabilir.
tamamdır abim teşekkürlerBu türlü ürünleri aliexpressten çok daha ucuza alabilirsiniz.
Dostum bu bir sorun değil ki beğenmezsen bütçeni arttırıp istediğin şeyi alırsın.Umarım kulaklık arctis 1 olmaz abi.
Tamam arctis 1 mişDostum bu bir sorun değil ki beğenmezsen bütçeni arttırıp istediğin şeyi alırsın.
Rival 650 ve Arctis 5Dostlarım bu haftasonu Donanım Arşivi Youtube kanalında Steelseries ürünlerinde takiçilerime sınırlı stok özel indirimler olacak. Şimdi sizden istediğim hangi SteelSeries ürünlerinde indirim görmek istersiniz
Evet öyle olur mantıken abim. İndirim güzel fiyata düşürürse arctis 1 de alınır. Sadece daha iyi serileri var diye söyledim.Dostum bu bir sorun değil ki beğenmezsen bütçeni arttırıp istediğin şeyi alırsın.
Abi bir şey diyeceğim lütfen yanlış anlama gerçi senle de pek alakalı değil ama olsun. Örnek olsun diye Arctis 5 örneğini vereceğim ; Son 1 ay içerisinde 990 liradan 1450 liraya çıktı sadece 1 ayda, burada indirim diye seviniyoruz senin de elinden geleni yaptığını biliyoruz fakat gerçekten artık indirim deyince içimde bir şeyler kararıyor yine teşekkürler sadece küçük bir iç dökmeydiDostum bu bir sorun değil ki beğenmezsen bütçeni arttırıp istediğin şeyi alırsın.