donanım arşivine teşekkür ederim

Hayırlı olsun dostum

Güle güle kullan brom tek isteğim başarımızı yediremeyip 2-3 tane indirimli satıp zamlıyorlar diyenlere "hayır ben aldım" demen benim için yeterli. Keyifli oyunlar.

Sipariş saatin nedir?

3600 alman çok iyi olmuş sadece keşke rami 16gb yapsaydın ama sonra bi tane daha alıp eklersin sorun değil çok bulunan ram zaten :).
ama kredi kartı sıkıntı cıkardı halledene kadar 2 fanlı ekran kartı stoğu bitti ama olsun tek fanlı nasipmiş
Post automatically merged:

Güle güle kullan brom tek isteğim başarımızı yediremeyip 2-3 tane indirimli satıp zamlıyorlar diyenlere "hayır ben aldım" demen benim için yeterli. Keyifli oyunlar.

Sipariş saatin nedir?
21:23:15

Sipariş saatin nedir?
Meyve veren ağaç taşlanırmış hocam :D

hayır olsun diyen herkese teşekkür ederim

2 saat önce aldım
Aldığınız sistemin stoğu bitmişti.
Siz bitmişken almışsınız.
Bitmeden alsaydınız daha iyisini 6.4kya alabilirdiniz yani aynı sistem ama stok bitmemiş hali.

Sipariş saatin nedir?
Stok bitmişken almış zaten hocam :D

Aldığınız sistemin stoğu bitmişti.
Siz bitmişken almışsınız.
Bitmeden alsaydınız daha iyisini 6.4kya alabilirdiniz yani aynı sistem ama stok bitmemiş hali.

Stok bitmişken almış zaten hocam :D
ilk cıktığında 7k değilmiydi sistem

ama kredi kartı sıkıntı cıkardı halledene kadar 2 fanlı ekran kartı stoğu bitti ama olsun tek fanlı nasipmiş

21:23:15
Sen ucu ucuna yetişmişsin o saatte 1660 Super yoktu şanslısın gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri