- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Hayırlı olsun dostum
Aga ben körüm galiba evet 2x yazıyormuş16 ztn yanında 2 x yazıyor
ama kredi kartı sıkıntı cıkardı halledene kadar 2 fanlı ekran kartı stoğu bitti ama olsun tek fanlı nasipmiş3600 alman çok iyi olmuş sadece keşke rami 16gb yapsaydın ama sonra bi tane daha alıp eklersin sorun değil çok bulunan ram zaten.
21:23:15Güle güle kullan brom tek isteğim başarımızı yediremeyip 2-3 tane indirimli satıp zamlıyorlar diyenlere "hayır ben aldım" demen benim için yeterli. Keyifli oyunlar.
Sipariş saatin nedir?
Sorun yaşatmaz dert etme.ama kredi kartı sıkıntı cıkardı halledene kadar 2 fanlı ekran kartı stoğu bittim ama olsun tek fanlı nasipmiş
Post automatically merged:
Meyve veren ağaç taşlanırmış hocamGüle güle kullan brom tek isteğim başarımızı yediremeyip 2-3 tane indirimli satıp zamlıyorlar diyenlere "hayır ben aldım" demen benim için yeterli. Keyifli oyunlar.
Sipariş saatin nedir?
Aldığınız sistemin stoğu bitmişti.hayır olsun diyen herkese teşekkür ederim
2 saat önce aldım
Stok bitmişken almış zaten hocamGüle güle kullan brom tek isteğim başarımızı yediremeyip 2-3 tane indirimli satıp zamlıyorlar diyenlere "hayır ben aldım" demen benim için yeterli. Keyifli oyunlar.
Sipariş saatin nedir?
ilk cıktığında 7k değilmiydi sistemAldığınız sistemin stoğu bitmişti.
Siz bitmişken almışsınız.
Bitmeden alsaydınız daha iyisini 6.4kya alabilirdiniz yani aynı sistem ama stok bitmemiş hali.
Stok bitmişken almış zaten hocam![]()
Sen ucu ucuna yetişmişsin o saatte 1660 Super yoktu şanslısın gerçektenama kredi kartı sıkıntı cıkardı halledene kadar 2 fanlı ekran kartı stoğu bitti ama olsun tek fanlı nasipmiş
21:23:15
Değildi 6.4kydı.ilk cıktığında 7k değilmiydi sistem
Usta, sanırım 'ne gibi özelleştirmeler yaptın' anlamında söylemiş.Özelleştirme var ve çok kolay incehesapta girince görmemek neredeyse imkansız.
6.4k idi.ilk cıktığında 7k değilmiydi sistem
cidden şanlıymışım şimdi bakınca 1660s bitmişSen ucu ucuna yetişmişsin o saatte 1660 Super yoktu şanslısın gerçekten