Donanım Hızlandırmalı GPU zamanlaması gerçekten işe yarıyor!

Reaksiyon skoru
100
  • RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB ekran kartı.
  • AMD Ryzen 7 7700 3.80 GHz işlemci.
  • 2x8 GB XPG DDR5 5600 MHz CL46 RAM (toplam 16 GB)
  • ASUS TUF 1440p 2K monitör.
  • WD Black SN850 1 TB NVMe SSD.
  • Snowman kule tipi soğutucu + 100 TL'lik termal macun.
  • Pro B650M-P anakart.
  • MSI MAG A650bnl 650W 80+ Bronze PSU.
  • 590.26 driver kullanıyorum.

Arkadaşlar kimilerimiz biliyor kimilerimiz bilmiyor bu olayı. Hatta şöylede söyleyeyim kimilerimiz oyunlarda performansı kötü etkiliyor diye kapatan arkadaşlarımızda oluyor. Şahsen ben öyle yapıyordum. Ama daha yeni bir deneme yapacayım dedim. Açık-kapalı kullandım ve Spider-Man 2 oyununda test ettim. Mouse ile sağ-sol yaparken akıcılık kötüydü ve kasma hissiyatı veriyordu, kapalıyken. Sonra açıp denedim o hissiyat gitti zaten o hissiyat oyundan soğutur insanı. Gidip de FPS yükseltmez devasa bir şekilde. Ama kessinlikle akıcılık getirdi.

Arkadaşlar bu arada kimisinde yarar kimisinde belki yaramaz ama bende yaradı.
Uyarı! Gidip de ayarı aktif edip hemen oyuna girmeyin, yeniden başlatın öyle deneyin.

Zaten o olmadan Frame Gen falan açılmıyor :D

Zaten o olmadan Frame Gen falan açılmıyor :D
Bende diyordum TLOU2 de spiderman 2 de niye dlss seçeneği yok.Driver güncelledikten sonra geldi ya da dediğin gibi onu açtıktan sonra.Amaa yook gerçi ortak kapalı olduğu zaman dlss seçeneği açıktı.Değişken yenileme hızıda sanki hoşuma gitti oda sorunumu çözüyor gibi hissettim.

Bende diyordum TLOU2 de spiderman 2 de niye dlss seçeneği yok.Driver güncelledikten sonra geldi ya da dediğin gibi onu açtıktan sonra.Amaa yook gerçi ortak kapalı olduğu zaman dlss seçeneği açıktı.Değişken yenileme hızıda sanki hoşuma gitti oda sorunumu çözüyor gibi hissettim.
DLSS açılır ama frame gen açılmıyor o kapalıyken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,991
Üyeler
185,204
Son üye
MirsadC
Geri