Takibe aldım merakla cevapları bekliyorumMerhaba laptop um için tüm donanımları test edecek program arıyorum me önerirsiniz
Abdullah'ın video'su işini görür.Merhaba laptop um için tüm donanımları test edecek program arıyorum me önerirsiniz
Sizce toxpox un verdiği ile birlikte hangilerini indirmeliyimToxpox'un yazdığı mesaja ek olarak; Crystal Disk Mark, Crystal Disk Info, Hd Tune ve Furmark önerebilirim.
TamamdırAbdullah'ın video'su işini görür.
Pc aldıktan sonra yapılması gerekenler video'suna bak.
Toxpox'un yazdığı her şeyi indirebilirsin. birde beni ek olarak yazdıklarıma bakabilirsin. Birde OCCT'yi ekleyeyim.Sizce toxpox un verdiği ile birlikte hangilerini indirmeliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır
Üst'deki arkadaşın ve senin yazdıklarını listeli ve karşılarına neyi test ettiğini yazarmısın zahmet olmaz ise.Toxpox'un yazdığı her şeyi indirebilirsin. birde beni ek olarak yazdıklarıma bakabilirsin. Birde OCCT'yi ekleyeyim.
GeekBench ve Aida64- Tüm sistemi test etmene yarıyor.Üst'deki arkadaşın ve senin yazdıklarını listeli ve karşılarına neyi test ettiğini yazarmısın zahmet olmaz ise.
Pc'de sorun yok fakat ben de bi yapayım.
Zahmet olmazsa güzel insan![]()
Hakkını helal et.GeekBench ve Aida64- Tüm sistemi test etmene yarıyor.
TestMem5- Ram'i test etmenize yarıyor. ama biraz karmaşıktı hatırladığım kadarıyla. Memtest64'e de bakabilirsiniz.
Cinebench- İşlemci gücünü test ediyor.
3D Mark- Ekran kartı gücünü test ediyor.
Crystal Disk Mark - SSD Okuma yazma değerlerini test ediyor.
Crystal Disk Info - SSD'nin sağlık değerini görebiliyorsunuz.
OCCT- Psu'nun ekran kartı ve CPU'ya ne kadar güç verdiğini görebiliyorsun. PSU'yu test etmek için yani.
HD Tune ile HDD'niz varsa onun sağlığına ve ne kadar bad sectore sahip olduğuna bakabiliyorsunuz.