Mr. Edri
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 26
- Reaksiyon skoru
- 23,308
Evet ora da kötü ama bura ve Technopat'ın arayüzü bin basar bence.en kötüsü shift delete bence ama cevabına saygı duyuyorum
Evet ora da kötü ama bura ve Technopat'ın arayüzü bin basar bence.en kötüsü shift delete bence ama cevabına saygı duyuyorum
Forumları birbiri ile kıyaslıyorsun forumda baktığın falan yok ççoğu mesajın bu konuda zaten ne anladın ki bu konu hakkında yorum yapıyorsun merak ettim açıkccası.hangi konuyu diyorsun arkadaşım
aynı fikirdeyim reiz donanım arşivi konusunda ama technopat kafa yakıyorForum olarak DA ama YouTube kanalı olarak kesinlikle Technopat, DA'nın girişleri vs. aşırı ciddiyetsiz.
boş yapma madem forumlara bakmıyorum ss atacağım ama ilk önce şunu diyeyim ki yazdığım şeyler genel olarak desteklendi üstelik sen nerden biliyorsun hiçbir foruma takılmadığımı merak ediyorum açıkçasıForumları birbiri ile kıyaslıyorsun forumda baktığın falan yok ççoğu mesajın bu konuda zaten ne anladın ki bu konu hakkında yorum yapıyorsun merak ettim açıkccası.
Forumları birbiri ile kıyaslıyorsun forumda baktığın falan yok ççoğu mesajın bu konuda zaten ne anladın ki bu konu hakkında yorum yapıyorsun merak ettim açıkccası.
shiftdelete hesabımForumları birbiri ile kıyaslıyorsun forumda baktığın falan yok ççoğu mesajın bu konuda zaten ne anladın ki bu konu hakkında yorum yapıyorsun merak ettim açıkccası.
Technopat'ta o yöne doğru kaymaya başladı son videolarda.Forum olarak DA ama YouTube kanalı olarak kesinlikle Technopat, DA'nın girişleri vs. aşırı ciddiyetsiz.
aa reiz sen technopatta değilmiydin yav bi ara bu ppyi görmüştümTechnopat'ta o yöne doğru kaymaya başladı son videolarda.
Mikail Fidan, o bu değil.aa reiz sen technopatta değilmiydin yav bi ara bu ppyi görmüştüm
Ben Mikail Fidan değilim.aa reiz sen technopatta değilmiydin yav bi ara bu ppyi görmüştüm
o kim yavBen Mikail Fidan değilim.
Eski moderatör.o kim yavD