Donanımarşivi vs technopat vs shiftdelete

technopat vs shiftdelete vs donanım arşivi

• Oy kullanan toplam üye
    90
aynı fikirdeyim reiz donanım arşivi konusunda ama technopat kafa yakıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boş yapma madem forumlara bakmıyorum ss atacağım ama ilk önce şunu diyeyim ki yazdığım şeyler genel olarak desteklendi üstelik sen nerden biliyorsun hiçbir foruma takılmadığımı merak ediyorum açıkçası

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebu technopat hesabımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

shiftdelete hesabım
Sende akıl yok heralde daha sadece Donanım Arşivi forum ile ilgili konuştuğumdan haberin yok birde özelden mesaj atıp artislik taslıyor burda 20 mesajın var 15 i bu konu içinde daha da forumu tanımıyorsun seni destekleyenler olabilir ama bu forumu iyi tanıdığın ya da çok vakit geçirdiğin anlamına gelmez anladın mı madem oralarda o kadar konun var kaybol burdan konunu orda aç burda daha 20 mesajın var çok bilmişlik taslıyorsun.

Shiftdelete veya techopatı seçersem vatan haini olur muyum ? (!)

Technophattakiler bilmeden boş yorum yaptıkları için DA Forum

Sende akıl yok heralde daha sadece Donanım Arşivi forum ile ilgili konuştuğumdan haberin yok birde özelden mesaj atıp artislik taslıyor burda 20 mesajın var 15 i bu konu içinde daha da forumu tanımıyorsun seni destekleyenler olabilir ama bu forumu iyi tanıdığın ya da çok vakit geçirdiğin anlamına gelmez anladın mı madem oralarda o kadar konun var kaybol burdan konunu orda aç burda daha 20 mesajın var çok bilmişlik taslıyorsun.
bu yeni hesap önceki hesap şifre unutmam ile gg

Açıkçası ben buradaki samimiyeti seviyorum. Teknik bir sorunum olsa ilk Technopatta açarım orası ayrı. Birbirimizi yememek lazım. Onun dışında ben burayı seviyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,068
Üyeler
186,708
Son üye
kastetmek
Geri